Οι Λατίνες μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους! Ακολούθησε τα και γίνε και εσύ όμορφη σαν αυτές!

Ένα προς ένα τα tips που ακολουθούν!

Οι Λατίνες μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους! Ακολούθησε τα και γίνε και εσύ όμορφη σαν αυτές!

Οι Λατίνες μας αποκαλύπτουν τα μυστικά του! Ακολούθησε τα και εσύ τα tips που ακολουθούν και γίνε και εσύ όμορφη σαν αυτές!

Τι αποκάλυψαν;

«Θυμάμαι πως είχα πάει με τη μαμά μου σε ένα κομμωτήριο, και η κομμώτρια μαζί με τη μαμά μου πρότειναν να κλείσω τα μαλλιά που μόλις είχε ισιώσει με το πιστολάκι μέσα σε ένα tubi, δηλαδή ένα δίχτυ. Εγώ έλεγα όχι, αλλά η μαμά μου επέμενε. Την επόμενη μέρα τα μαλλιά μου ήταν υπέροχα. Κάντε το!»

«Η θεία μου έβαζε ως μάσκα μαλλιών... μαγιονέζα! Για πολλά καλοκαίρια που την έβλεπα να το κάνει απλώς σιχαινόμουν ώσπου τη δοκίμασα στα σγουρά μου μαλλιά. Εντάξει. Ήταν η απόλυτη ενυδατική θεραπεία!»

4+1 μυστικά ομορφιάς που θα σου λύσουν τα χέρια! Πρέπει όλες τα να γνωρίζουμε!

«H γιαγιά μου είχε ένα απίστευτο κόλπο για να μεγαλώνει τα νύχια της - τα έτριβε πάνω σε σκόρδο και έπειτα περνούσε διάφανο βερνίκι νυχιών. Κι όμως αυτό έκανε τα νύχια μου μακρύτερα και πιο δυνατά».

«Πάντα κοιμόμαστε με τα μαλλιά μας σε κότσο. Μόλις λουστείς, πιάσε τα ένα χαμηλό κότσο και το άλλο πρωί πέρνα από τα μαλλιά σου μια βούρτσα για να ανοίξουν οι χαλαρές σου μπούκλες».

«Λατρεύουμε το ελαιόλαδο που βάζουμε σε νύχια, μαλλιά και δέρμα όποτε είναι αφυδατωμένο».

Kim Kardashian: Ορκίζεται σε αυτά τα 5 μυστικά ομορφιάς και σήμερα μας τα αποκαλύπτει για πρώτη φορά!

Η Kim Kardashian ορκίζεται σε αυτά τα 5 μυστικά ομορφιάς και σήμερα μας τα αποκαλύπτει για πρώτη φορά όλα ένας προς ένα!

Η όμορφη επιχειρηματίας και εκατομμυριούχος της Αμερικής εξομολογείται τα μυστικά που προτιμάει για την ομορφιά της!

Ας τα δούμε αναλυτικά:

Έμιλι Ρατακόφσκι: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της! 10 λεπτά μονάχα αρκούν!

Επιδερμίδα:

«Τροποποιώ συχνά την καθημερινή μου ρουτίνα περιποίησης γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά προϊόντα. Αλλά χρησιμοποιώ πάντα ένα αφρώδες καθαριστικό προσώπου. Στη συνέχεια, υαλουρονικό οξύ, ένα σέρουμ και μετά μια πλούσια και πολύ ενυδατική κρέμα προσώπου. (...) Φοράω πάντα αντηλιακό».

Μακιγιάζ:
«Δεν φεύγω ποτέ από το σπίτι χωρίς να χρησιμοποιήσω το contouring stick από τη σειρά μακιγιάζ μου. Κάνω λίγο blending για να δώσω λίγο χρώμα και να “ζεστάνω” το πρόσωπό μου, ακόμα κι όταν δεν έχω χρόνο να βαφτώ κανονικά και να βάλω foundation».

Μαλλιά:

«Μια good hair day ξεκινάει με λίγο dry shampoo!».

Φρύδια:
«Ο μύθος που πρέπει να σταματήσουμε να πιστεύουμε είναι ότι τα φρύδια μας πρέπει να έχουν ακριβώς ίδιο χρώμα με τα μαλλιά μας. Διαφωνώ εντελώς. Μπορεί να είναι πολύ πιο κολακευτικό αν τα φρύδια είναι πιο σκούρα. Ζεσταίνουν το πρόσωπο, ειδικά αν τα μαλλιά είναι πολύ ξανθά».

Νύχια:

«Πάντα πρέπει να είναι ενυδατωμένα. Χρησιμοποιώ καθημερινά λαδάκι για τα πετσάκια».