Ξεχάστε τη μαγειρική σόδα! Το λάδι Argan θα κάνει αγνώριστο το πρόσωπο και το σώμα σας

Η νέα ανακάλυψη που έχει σούπερ αποτελέσματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεχάστε τη μαγειρική σόδα! Το λάδι Argan θα κάνει αγνώριστο το πρόσωπο και το σώμα σας

Μπορεί η μαγειρική σόδα να είναι ένα συστατικό που ξέρουμε ήδη πως μπορεί να μεταμορφώσει το πρόσωπο και το σώμα μας αλλά το λάδι Argan θα σας κάνει αγνώριστες και τα αποτελέσματά του είναι εγγυημένα από ειδικούς!

Το λάδι argan ή “υγρό χρυσάφι”, όπως το αποκαλούν οι Μαροκινοί, είναι ένα πραγματικό ελιξίριο ομορφιάς, γνωστό για τις ευεργετικές, καλλυντικές και θεραπευτικές του ιδιότητες. Με καταγωγή από το Μαρόκο, το αργανέλαιο εξάγεται από το κουκούτσι των καρπών του φυτού Argania spinosa, το οποίο φύεται στην έρημο. Είναι άκρως ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες και έχει διάρκεια ζωής έως και 200 χρόνια.

Οι ευεργετικές του ιδιότητες είναι πλέον παγκοσμίως γνωστές, ενώ αποτελεί ένα πολύτιμο και ακριβό έλαιο, με τη ζήτησή του να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Ωστόσο, δείτε εδώ πιο είναι το μυστικό της Kate Middleton για λαμπερά μαλλιά!

Σημείωσε ότι πρόσφατα αναγνωρίστηκε και προστατεύεται από τον Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό (UNESCO) ως πολιτιστικός θησαυρός!

Τι έχει μέσα το λάδι Argan

Το μυστικό για την αποτελεσματικότητά του φαίνεται να είναι η υψηλή του περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα. Ακόμη, είναι μια από τις πιο πλούσιες πηγές βιταμίνης E, η οποία είναι γνωστή για την αντιγηραντική δράση της στο δέρμα. Τέλος, περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες, σκουαλένιο, φαινόλες και καροτένια, που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες αποτελούν βασικές αιτίες της γήρανσης της επιδερμίδας.

Οι δράσεις του

Οι πολλαπλές θαυματουργές ιδιότητές του, σε συνδυασμό με.. συνεχίστε στο thebody.gr για να μάθετε τι είναι το λάδι Argan