Βρήκαμε τις 5 καλύτερες & πιο οικονομικές μπλε μάσκαρα - κοστίζουν κάτω από 17 ευρώ- για ένα εντυπωσιακό βλέμμα εμπνευσμένο από τα 80s!

Θα απογειώσουν το μακιγιάζ σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η μπλε μάσκαρα είναι η νέα μαύρη μάσκαρα της σεζόν, που έρχεται για να βάλει έξτρα χρώμα στο μακιγιάζ της άνοιξης αναβαθμίζοντας τα beauty looks σου. Πρόκειται για μια trendy απόχρωση που κυριάρχησε τη δεκαετία του 1980 ενώ στις μέρες μας είναι ήδη ήδη viral στα social media με χιλιάδες beauty addicts να σπεύδουν να τη δοκιμάσουν ανεβάζοντας μοναδικά βίντεο με την εφαρμογή της. (δες και τις 4 hot τάσεις στο μακιγιάζ που θα δούμε να παίζουν παντού την άνοιξη)

Σημείωσε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της χαρίζοντας ένα έντονο και σαγηνευτικό εφέ στα βλέφαρα ή ως βάση για να τονίσει ακόμη περισσότερο τη μαύρη μάσκαρα, που θα εφαρμόσεις στη συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι σούπερ εντυπωσιακό!

Αυτές είναι οι 5 καλύτερες & πιο οικονομικές μπλε μάσκαρα - κοστίζουν κάτω από 17 ευρώ- για ένα εντυπωσιακό βλέμμα εμπνευσμένο από τα 80s!

Ψάξαμε και βρήκαμε τις 4+1 value for money μπλε μάσκαρα που θα σου χαρίσουν ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ στα βλέφαρα, το οποίο παραπέμπει στη δεκαετία στη θρυλική δεκαετία του 1980.

Μπλε μάσκαρα, Lash Sensational Sky High Mascara, Maybelline New York, €16,58

Προσφέρει πλούσιο όγκο και αξεπέραστο μήκος. Με βουρτσάκι κωνικού σχήματος αγκαλιάζει κάθε βλεφαρίδα-ακόμη και τις πιο κοντές- δίνοντας τον επιθυμητό όγκο και μήκος από τη ρίζα έως τις άκρες.

maybelline μπλε μάσκαρα

Μπλε μάσκαρα, Fiber-Extense Mascara No 02, Seventeen, €15,30

Η μοναδική της φόρμουλα περιέχει καινοτόμες ίνες, που προσκολλώνται στις βλεφαρίδες και χαρίζουν απίστευτο μήκος. Παράλληλα το Argan Butter και το Tsubaki Oil της σύνθεσης τις περιποιούνται και τις διατηρούν λείες και εύκαμπτες.

seventeen μπλε μάσκαρα


Μπλε μάσκαρα, Full Loading Mascara, Sephora Collection, €11,99 (στα Sephora)

Μάσκαρα τριπλής δράσης, που υπόσχεται να σου χαρίσει πιο μακριές, πιο πυκνές και πιο καμπυλωτές βλεφαρίδες από τη ρίζα έως την άκρη, για ένα μοναδικό τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

sephora μπλε μάσκαρα

Μπλε μάσκαρα, Impressive Lashes Macara Blue, Radiant professional make-up, €18,40

Ανάλαφρη σύνθεση που προσφέρει όγκο και μήκος χωρίς να βαραίνει τις βλεφαρίδες. Προσφέρει ίδια αποτελέσματα στις πιο κοντές και αραιές βλεφαρίδες.

radiant μπλε μάσκαρα

Μπλε μάσκαρα, Volcanic Minerals Drama Volume Mascara, Korres, €16,11 (στα Φαρμακεία)

Χαρίζει πιο μακριές και πυκνές βλεφαρίδες για ένα σαγηνευτικό βλέμμα. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι αναδεικνύει ακόμα και την πιο μικρή βλεφαρίδα για να δώσει όγκο, καμπυλότητα και μήκος, πετυχαίνοντας ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα.

Τι να προσέξεις

Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ιδανική για να ανοίξει το βλέμμα, ενώ ακόμη φωτίζει το πρόσωπο και ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Ακόμη τονίζει κάθε χρώμα ματιών, είτε είναι ανοιχτόχρωμα είτε σκουρόχρωμα. Σε κάθε περίπτωση το σημαντικό για να αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο είναι να δημιουργήσεις μια καλή βάση που θα το τονίσει.