Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Vintage Hair Salon: Αποκτήστε το βλέμμα των διάσημων star με τα extension βλεφαρίδων!

Vintage Hair Salon: Αποκτήστε το βλέμμα των διάσημων star με τα extension βλεφαρίδων!
ΜΑΚΙΓΙΑΖ 09.01.2018 14:01

Μας συστήθηκε το 2013 στα Μελίσσια, ένα χρόνο αργότερα απέκτησε το «αδερφάκι» του στη Νέα Κηφισιά και κατάφερε μέσα σε αυτά τα χρόνια να καθιερωθεί στον χώρο της ομορφιάς, με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει και τη value for money φιλοσοφία του.

Το ρομαντικό σκηνικό του, βγαλμένο από τη δεκαετία του ‘60 με τις vintage λεπτομέρειες και τις ρετρό ταπετσαρίες που κοσμούν τους τοίχους του, είναι ο κατάλληλος χώρος για να αφεθείτε στα χέρια της έμπειρης, νεανικής και φιλι- κής ομάδας του Παναγιώτη Ασημακόπουλου και του Γεώργιου Πιτικάρη, για να αποκτήσετε το look των ονείρων σας. Διαβάστε παρακάτω...

Ανδρικά, γυναικεία και παιδικά κουρέματα, με ξεχωριστές προτάσεις και συμβουλές για κάθε πρόσωπο και στυλ από τους ειδικούς, μας μεταμορφώνουν τόσο σε εμφάνιση όσο και σε διά- θεση.

Όμως η περιποίηση δεν τελειώνει εδώ, αλλά προχωρά και σε μάσκες και θεραπείες των μαλλιών Botox hair και σε τεχνικές εργασίες όπως βαφή, ανταύγειες και Brazilian Hair Care. Η περιποίηση των άκρων είναι σημαντική υπόθεση για το Vintage Hair Salon, όπως και οι υπηρεσίες αποτρίχωσης.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί ακόμα να αναλάβει και το μακιγιάζ για τις πιο special στιγμές σας! Πρόσφατα, ο χώρος στα Μελίσσια βρήκε νέα στέγη (Ανδρέα Παπανδρέου 2Α).

Vintage Hair Salon - Mελίσσια

Τρ., Πέμ., Παρ. 09:00- 20:30, Τετ., Σάβ. 09:00-18:00, Κυρ-Δευτ. κλειστά.

HIGHLIGHT

Αποκτήστε το βλέμμα των διάσημων star με τα extension βλεφαρίδων που αναλαμβάνει η εξειδικευμένη ομάδα του Vintage Hair Salon.

Vintage Hair Salon - Κηφισιά

TIP

Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες περιποίησης μαλλιών, όπως Wella, L’Oréal και Schwarzkopf.

ΕΛΑΙΏΝ 15, ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ, T. 210 8076477 / ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 2Α, ΜΕΛΙΣΣΙΑ, T. 210 8032132, WWW.THEVINTAGEHAIRSALON.GR

Share