Διαγωνισμός: Γίνε 1 από τους 5 τυχερούς που θα κερδίζουν από 4 αντισηπτικά spray Zarbis!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διαγωνισμός: Γίνε 1 από τους 5 τυχερούς που θα κερδίζουν από 4 αντισηπτικά spray Zarbis!

Τα καθαρά χέρια μπορούν να σταματήσουν τη διασπορά μικροβίων από το ένα άτομο στο άλλο. Έτσι, ο καθαρισμός τους αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την πρόληψη της εξάπλωσης ασθενειών.

Όταν δεν έχεις πρόσβαση σε σαπούνι και νερό μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ισχυρό αντισηπτικό με συγκέντρωση τουλάχιστον 60% αλκοόλ, όπως το οινόπνευμα 70 βαθμών σε πρακτική συσκευασία σπρέι των 100ml από την Zarbis. Το αποτελεσματικό αυτό προϊόν περιέχει προβιταμίνη B5, που αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή, χωρίς να “κολλάει”. Μάλιστα η πρακτική 100ml συσκευασία του είναι ιδανική για να την έχεις πάντα μαζί σου και να ψεκάζεις με αυτήν εύκολα τα χέρια σου αλλά και επιφάνειες όπως πόμολα, ακουστικά τηλεφώνου κ.α.

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι είναι ιδανικό για να απολυμαίνεις την πάνινη μάσκα σου (αν δεν μπορείς να την πλύνεις) με ένα απλό ψέκασμα πριν την ξαναχρησιμοποιήσεις αφήνοντας φυσικά να στεγνώσει πρώτα.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο και ασφαλές, ενώ χάρη στο πώμα ασφαλείας που διαθέτει δε θα χυθεί στην τσάντα σου ούτε και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν από μόνα τους μικρά παιδιά. Διατίθεται σε επιλεγμένα φαρμακεία, ενώ για περισσότερα μπες στο www.zarbis.gr.

Μάλιστα για να δοκιμάσεις και εσύ την αποτελεσματικότητά του ετοιμάσαμε ένα σούπερ διαγωνισμό μέσα από τον οποίο 5 τυχεροί κερδίζουν από 4 αντισηπτικά spray Zarbis!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

    Oι νικητές είναι:

    georgia_dastamani

    tsikrika_o

    elenaki_kall

    marianastastasia__

    vi_ana66