MasterChef 6: «Ποιος έχασε την ντροπή για να...» - Το Twitter δικάζει τον Γιάννο

Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τον παίκτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: «Ποιος έχασε την ντροπή για να...» - Το Twitter δικάζει τον Γιάννο

Και μπορεί το MasterChef να οδεύει προς τον τελικό, ωστόσο το Twitter φαίνεται πως έχει κουραστεί από ορισμένους παίκτες και τις στρατηγικές που υιοθετούν για να προχωρήσουν μέσα στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα το χθεσινό 3/5 αδικαιολόγητο ξέσπασμα του Γιάννου σε 3 συμπαίκτες του στάθηκε η αφορμή για πολλά σχόλια στο Twitter.

Το Twitter δίκασε τον Γιάννο

Η αποχώρηση της Ελισάβετ ήταν η αιτία του ξεσπάσματός του παίκτη, ωστόσο οι τηλεθεατές έχουν αρχίσει και τον συγκρίνουν με τον φίλο του Μπόμπαινα, και μάλιστα χάνει σε αυτή την σύγκριση. Φυσικά σε όλο αυτό θα πρέπει να υπολογίσουμε και τον εγκλεισμό των παικτών, ώστε να μην είμαστε τόσο αυστηροί με τις αντιδράσεις των παικτών.

«Και λίγα είπα!» - Ξέσπασε ο Γιάννος και μίλησε ανοιχτά "απειλώντας" αρκετούς

Απίστευτο σκηνικό παρακολουθήσαμε Δευτέρα 2/3 στο Master Chef, και μία έκρηξη άνευ προηγουμένου από τον Γιάννο, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αποχώρηση της Ελισάβετ στην αρχή του επεισοδίου. Ο παίκτης, που όπως έχουμε δει δεν μασάει τα λόγια του και μίλησε ανοιχτά και χωρίς περιστροφές για διάφορα που έχει παρατηρήσει.

Λίγο πριν την τελική ανακοίνωση των υλικών, ο Γιάννος πήρε τον λόγο και μίλησε στους κριτές και στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους ότι εκείνος από εκεί και στο εξής θα παίζει μόνο μαγειρικά και όχι όπως οι περισσότεροι παίζουν, ενώ απείλησε ανοιχτά τον Χριστόφορο, τον Νίκο Μπέρκα και την Ελπίδα πως αυτός είναι εκεί και ότι δεν πρόκειται να φύγει, όσο και αν δεν τους αρέσει αυτό.

Ο Γιάννος έφτασε στα όρια του

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε απόψε, είδαμε ότι ήρθαν τα πάνω κάτω λίγο πριν από την ανακοίνωση του νικητή του απαιτητικού όπως θα δούμε παρακάτω Mystery Box, ενώ στην αρχή παρακολουθήσαμε τον διάλογο του Μπόμπαινα με την Γιάννο σχετικά με την αποχώρηση της Ελισάβετ, την οποία ο πρώτος θεώρησε τελείως άδικη και ανέντιμοι από τους συμπαίκτες του, αναφέροντας πως και ακούει και βλέπει τι γίνεται γύρω του πολύ καλά.

Από την δοκιμασία λοιπόν του Mystery Box, νικητής αναδείχθηκε ο Μάριος, ο οποίος ρίσκαρε τη θέση του και διάλεξε το διάφανο κουτί και είχε στη διάθεση του μία ώρα για να μαγειρέψει, κάνοντας τη διαφορά και παίρνοντας τα συγχαρητήρια των κριτών.

Οι κριτές στο Master Chef

Οι κριτές, με την νίκη του Μάριου τρόλαραν τον Πάνο και τον Νίκο, οι οποίοι είχαν βάλει στοίχημα μεταξύ τους, που ουσιαστικά ο χαμένος από τους δυο θα έπρεπε να εμφανιστεί με μαγιό. Ο Σωτήρης Κοντιζάς μάλιστα τους είπε, ενώ στην αρχή έπεσε τρελό γέλιο, ότι κάτι τέτοιο είναι μεταξύ τους και ότι στην κουζίνα θα έρθουν με τα ρούχα τους.