''Καλλιμάνη, είσαι ότι καλύτερο έχει συμβεί...'': Οι Άγριες Μέλισσες ρίχνουν αυλαία και το Twitter την αποθεώνει

Η εξέλιξη του χαρακτήρα της ήταν εξαιρετική

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Καλλιμάνη, είσαι ότι καλύτερο έχει συμβεί...'': Οι Άγριες Μέλισσες ρίχνουν αυλαία και το Twitter την αποθεώνει

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» που κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών όσο λίγες, φτάνει προς το τέλος της σεζόν και οι συγκλονιστικές εξελίξεις και ερμηνείες δίνουν και παίρνουν, αφού η παραγωγή επιδιώκει να κρατήσει καθηλωμένους τους τηλεθεατές μέχρι το τελευταίο λεπτό προβολής. Μία από αυτές τις ερμηνείες είναι και της ηθοποιού Μαρίας Καλλιμάνη, η οποία μπήκε στη σειρά ως Αιμιλίας, αδερφής της Ζωής Μεγαρίτη, η οποία είναι δασκάλα και υποστηρίζει μέχρι το κόκκαλο το καθεστώς. Ο χαρακτήρας είχε τρομερή εξέλιξη και το twitter την αποθέωσε μετά το χθεσινό 30/6 επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται πως ο αιμοσταγής Ακύλας, δραπέτευσε από τις φυλακές σκορπίζοντας τον τρόμο στο Διαφανί, ενώ δε δίστασε να απαγάγει και την Αιμιλία, ούσα η πρώτη που μπήκε στο στόχαστρό του. Το χωριό είναι σε επιφυλακή, ωστόσο η Αιμιλία δεν το βάζει κάτω και στο χθεσινό επεισόδιο στέκεται στα πόδια της απέναντι στον αδίστακτο απαγωγέα της και γίνεται αυτοθυσία για την οικογένειά της. Το twitter φυσικά έγραψε πολλούς επαίνους για εκείνη.

Τα τιτιβίσματα των θαυμαστών για το ρόλο της Αμαλίας στις «Άγριες Μέλισσες»

Κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη του χαρακτήρα της Αιμιλίας, όμως η σημερινή της ερμηνεία απέδειξε πόσο αξιόλογη ηθοποιός είναι η Μαρία Καλλιμάνη.

Το Twitter την αποθέωσε απόψε και όχι άδικα, αφού ήταν κυριολεκτικά όλο το επεισόδιο οι σκηνές της.

«Τελευταίες μέρες γυρισμάτων....» - Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Κατερίνας Διδασκάλου

Όσο κοντεύει προς το μεγάλο φινάλε η αγαπημένη σειρά Άγριες Μέλισσες, ένας ένας οι ηθοποιοί στέλνουν το δικό τους αποχαιρετιστήριο μήνυμα, όπως έκανε πρόσφατα και η Θεωφανία Παπαθωμά. Συγκίνηση και χαρά δηλώνουν στις δημοσιεύσεις τους ο κάθε ηθοποιός ξεχωριστά.

Έτσι, και η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου θέλησε να αποχαιρετήσει την σειρά και έτσι έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα πόσταρε ένα βίντεο, που απεικονίζεται η ίδια στο Διαφάνι να αγναντεύει το σπίτι των Σταμίρηδων και έγραψε:

«Τελευταίες μέρες γυρισμάτων. Μια δουλειά που είναι απάντηση σε προσευχές. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συντελεστές, τους συναδέλφους ηθοποιούς, τη σκηνοθετική ομάδα, τους ενδυματολόγους, την υπέροχη συγγραφική ομάδα, την εταιρεία παραγωγής του κ. Καραγιάννη και τον @ant1.

Καλή αντάμωση και σε άλλες υπέροχες εμπνευστικές δουλειές!» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Διδασκάλου στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης 15/3 φιλοξένησε την Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η ηθοποιός μίλησε για τα απιδιά της, την σχέση της με τον έρωτα και τη ζωή αλλά και για την πιο δύσκολη στιγμή της στις «Άγριες Μέλισσες». (Δείτε τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο)