Πρώτο trend στο Twitter το όνομα της Καίτης Γαρμπή - Ο κακός χαμός στα σχόλια για την εμφάνισή της

Τι ακριβώς συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Καίτη Γαρμπή είναι μία από τις πιο αγαπητές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν "μασάει" τα λόγια του και πάντα υποστηρίζει το δίκαιο. Το τελευταίο διάστημα το όνομά της είναι στην επικαιρότητα λόγω της κόντρας της με την Άντζελα Δημητρίου (δείτε εδώ τα όλο νόημα λόγια της για εκείνη), όμως έγινε trend στο Twitter για άλλο λόγο.

Η ίδια εμφανίστηκε στη σειρά της ΕΡΤ, "Τα Νούμερα" και έκανε χαμό, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να την αποθεώνουν στα σχόλια για την ερμηνεία της.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για την Καίτη Γαρμπή στα Νούμερα

Το σχόλιό της κάτω από την φωτογραφία του Διονύση Σχοινά

Αναντίρρητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι σίγουρα η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, οι οποίοι όσο περνά ο καιρός, τόσο πιο αγαπημένοι και ευτυχισμένοι φαίνονται.

Το ζευγάρι αυτό το διάστημα, ωστόσο, βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού, καθώς προέκυψε μια δικαστική διαμάχη μεταξύ του τραγουδιστή και του νυχτερινού κέντρο με το οποίο είχε συμφωνήσει να συνεργαστεί με τον Γιώργο Μαζωνάκη (δείτε εδώ εν τέλει πόση αποζημίωση θα δώσουν οι 2 τραγουδιστές στο εν λόγω κέντρο).

Φυσικά, η τραγουδίστρια υποστήριξε τον σύζυγο της μέσα από δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε πρόσφατα), αλλά και μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Μάλιστα, ο Διονύσης Σχοινάς δημοσίευσε πριν μερικές ώρες μια φωτογραφία από το νέο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται με την Ήβη Αδάμου με την Καίτη Γαρμπή να σχολιάζει: «Μα τι υπέροχο τζάκετ φοράς πρίγκιπα μου»

 φωτογραφία του Διονύση Σχοινά

undefined