Σασμός: «Ο Λάλος κεντάει για άλλη μία φορά» - Όλο το twitter παραδέχτηκε την εξομολόγηση του Μαθιού στον παπά - Μιχάλη

Παραδέχτηκε πως σκότωσε τον Στεφανή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Ο Λάλος κεντάει για άλλη μία φορά» - Όλο το twitter παραδέχτηκε την εξομολόγηση του Μαθιού στον παπά - Μιχάλη

Ο Μαθιός έχει αρχίσει σιγά σιγά να αποκαλύπτει, πως εκείνος είναι ο φονιάς του Στεφανή με τις εξελίξεις στο Σασμό να είναι σε κάθε επεισόδιο, που περνάει σοκαριστικές (δείτε εδώ τι εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Την Τρίτη 6/6 ο Σταματάκης μπήκε στην εκκλησία και μετά τη συμβουλή της Βασιλικής παραδέχτηκε στον παπά - Μιχάλη, πως εκείνος είχε σκοτώσει τον πρώην άντρα της.

Ο τρόπος με τον όποιο ο Μαθιός παραδέχτηκε την πράξη του δεν είχε προηγούμενο και έτσι οι χρήστες στο twitter έσπευσαν να τον παραδεχτούν με πολλά και συγκλονιστικά μηνύματα στην πλατφόρμα.

Oι αντιδράσεις στο twitter για την εξομολόγηση του Μαθιού στον παππά Μιχάλη

Τετάρτη 7/6 - Επεισόδιο 149

Λίγο μετά τη θαρραλέα εξομολόγηση του Μαθιού, ο παπάς βλέπει ένα ανείπωτο κακό να πλησιάζει το σπίτι των Σταματάκηδων και σκέφτεται με τι τρόπο να βοηθήσει. Είναι ο μόνος που γνωρίζει ότι βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου είναι ο Μαθιός αλλά δεν είναι σίγουρος αν θα πρέπει να προβεί σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Οταν όμως κάνει δεύτερες σκέψεις για το μέλλον της σχέσης της Βασιλικής με τον Μαθιό, αποφασίζει τελικά να κάνει το μεγάλο βήμα για να τους ενώσει ξανά καθώς δεν αντέχει να βλέπει τη διχόνοια ανάμεσά τους.

Επισκέπτεται λοιπόν τη νύφη της Καλλιόπης, όπου και της αποκαλύπτει τα πάντα. Της εξηγεί ότι το τεστ DNA που είχε κάνει ο γιος της μόνο σε εκείνον το εμπιστεύτηκε και μόνο εκείνος ξέρει την αλήθεια. Η Βασιλική δυσκολεύεται να καταλάβει από τα μισόλογά του, αλλά όταν της λέει απροκάλυπτα πως ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της είναι ο Μαθιός και όχι ο Στεφανής, κλονίζεται και καταλαβαίνει πλέον τι πρέπει να κάνει.