Σίγουρα έχεις το μαύρο μπουφάν της Βάσως Λασκαράκη - Την κοίταγαν όλοι στο δρόμο

Την κρατά ζεστή και στυλάτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σίγουρα έχεις το μαύρο μπουφάν της Βάσως Λασκαράκη - Την κοίταγαν όλοι στο δρόμο

Σίγουρα έχεις και εσύ το μαύρο μπουφάν της Βάσως Λασκαράκη! Είναι τόσο ζεστό και στυλάτο, που δεν το έβγαζε από πάνω της! Την κοίταγαν όλοι στο δρόμο, ενώ εκείνη πόζαρε στον φακό, "μαγνητίζοντας" όλα τα βλέμματα πάνω της!

Η γνωστή ηθοποιός μετά το ταξίδι της στην Βαρκελώνη, πήγε και ένα ακόμη στην Δανία. Το γεγονός βέβαια αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ως λάτρης των social media, δεν μπόρεσε να μην βγάλει φωτογραφία και να μοιραστεί τα όμορφα γεγονότα με τους θαυμαστές της. Αυτό ωστόσο που εντυπωσίασε, ήταν το μπουφάν υπερπαραγωγή που επέλεξε, καθώς ήταν χουχουλιάρικο και μας θύμισε κομμάτια που έχουμε και εμείς σπίτι μας.

Εσείς θα το φοράγατε με τον τρόπο που επέλεξε η ίδια; Εκτός από το μπουφάν ωστόσο η ηθοποιός μας έδειξε και πως φοράει το αγαπημένο της παλτό! Δες τον τρόπο και αντέγραψέ τον.

Πριν την εμφάνιση με το μπουφάν που την κοίταγαν όλοι, η Βάσω Λασκαράκη παρέδωσε μαθήματα με αθλητικό look - Η μωβ τσάντα μας «έστειλε»

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε την διαφορά και παρέδωσε μαθήματα στιλ με το αθλητικό της λουκ! Αυτό που μας «έστειλε» ήταν η μωβ τσάντα που κρατούσε και μαγνήτισε τα βλέμματα. Χωράει τα πάντα και βολεύει άπειρα...

Αν δεν έχεις παρόμοια, χάνεις! Σίγουρα είσαι κι εσύ μια γυναίκα με busy καθημερινότητα, όπως όλες μας και λείπεις αρκετές ώρες από το σπίτι. Οι μικρές τσάντες δεν βολεύουν καθόλου αφού πολλές φορές μπορεί να μην χωράνε ούτε τα απαραίτητα.

Όμως, η συγκεκριμένη της Βάσως Λασκαράκη αλλάζει όλα όσα ξέρεις αφού είναι και μεγάλη, και στιλάτη. Μάλιστα το έντονο μωβ χρώμα της, την κάνει hot trend της σεζόν μιας και είναι ανάμεσα στα χρώματα που θα δούμε να παίζουν πολύ την άνοιξη και το καλοκαίρι! Πάει άψογα δε, με το υπέρτατο σύνολο που φόρεσε προχτές η Βάσω σε επίσης αθλητικά vibes, το έχεις δει;

Ιδού η εν λόγω τσάντα:

Γιατί να κρατήσεις παρόμοια τσάντα με την Βάσω Λασκαράκη - Τα backpacks είναι hot trend

Οι τσάντες πλάτης ή αλλιώς backpack είναι ένα από τα πιο hot trends. Σαφέστατα και είναι της μόδας και δε θα πρέπει να σε προβληματίζουν καθόλου. Είναι πολύ βολικά και χωράνε μέσα (και με το παραπάνω) όλα σου τα πράγματα. Εμείς τα έχουμε βολευτεί πολύ. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί ως το απόγευμα. Από τις χαλαρές σου βόλτες μέχρι και στο γραφείο! Συνδυάζονται με όλα.

Με τα αγαπημένα σου denim παντελόνια, με maxi φούστα, me girlie φορεματάκια. Όρεξη για πειραματισμούς να έχεις μόνο και οι επιλογές είναι άπειρες! Το μόνο που είναι μείον είναι πως τα backpacks δε φοριούνται για κανένα λόγο το βράδυ. Εκεί θέλει προσοχή, γιατί θα είσαι out!