Βίκυ Καγιά: Με τέλειο H&M little black dress στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Βίκυ Καγιά: Με τέλειο H&M little black dress στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Βίκυ Καγιά διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης και πολύ σύντομα θα υποδεχθούν με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, το νεότερο μέλος που θα μεγαλώσει την οικογένεια τους. Η παρουσιάστρια έχει ένα μίνιμαλ chic στιλ το οποίο ταιριάζει απίστευτα στην ίδια αλλά και σε κάθε περίσταση!

Η Καγιά παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη, δεν λείπει στιγμή από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς τα γυρίσματα για τη fashion εκπομπή που παρουσιάζει Shopping Star συνεχίζουν κανονικά ενώ ταυτόχρονα διοικεί και τη σχολή μόδας της, Fashion Workshop by Vicky Kaya. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Σαββατοκύριακο στο βουνό; Τα εκπτωτικά ζεστά κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις τώρα!

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram το outfit που φόρεσε σε μία από τις πρόσφατες εκπομπές που παρουσίασε. Η Βίκυ επέλεξε ένα midi H&M little black dress το οποίο στο πάνω μέρος του είχε βολάν που αγκάλιαζαν ιδανικά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ η παρουσία της δαντέλας ήταν έντονη. Το μαύρο φορεματάκι συνδύασε με ασημένια glitter ankle boots ενώ τα κοντά μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν χαμηλό chic κότσο.

Δείτε επίσης: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day! Όλες οι λεπτομέρειες για το λουκ της…

joytv.gr