Στα Stradivarius η νέα τάση στις ζακέτες - Οι 3 που ξεπουλάνε σαν τρελές

Θα πάθεις εμμονή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Stradivarius η νέα τάση στις ζακέτες - Οι 3 που ξεπουλάνε σαν τρελές

Σαν τρελές ξεπουλάνε αυτές οι 3 ζακέτες που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius. Φέτος αυτό το στιλ στις ζακέτες είναι μια από τις πιο hot τάσεις και έχουμε δει να τις φοράνε με πολλούς συνδυασμούς αγαπημένες διάσημες κυρίες του Hollywood.

Πλέον η μόδα θέλεις τις ζακέτες να τις φοράνε και σαν μπλουζάκια. Δηλαδή χωρίς κανένα τοπάκι ή t-shirt από μέσα, παρά μόνο το σουτιέν και και κουμπομένες μέχρι πάνω ή μέχρι σε ένα ασφαλές σημείο ώστε να φαίνεται το στήθος μας ωραίο.

Μπορούν να φορεθούν με τζιν παντελόνι, φούστες, αλλά και σορτσάκια ειδικά αυτή την περίοδο που δεν έχει πολύ κρύο, ούτε και πολύ ζέστη. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με πολλά χρυσά κοσμήματα, χωρίς ωστόσο να φαίνεσαι πολύ... κιτσ και είσαι έτοιμη.

Αυτές οι 3 που σου βρήκα από τα Stradivarius είναι οι κατάλληλες για αυτό το στιλ

Ζακέτα με ριχτούς ώμους - 12,99 €

Ζακέτα με ριχτούς ώμους Stradiarius

Κοντή ζακέτα - 12,99 € από 25,99 €

Κοντή ζακέτα stradivarius

Πλεκτή ζακέτα με φουσκωτά μανίκια - 22,99 €

Πλεκτή ζακέτα με φουσκωτά μανίκια stradivarius

Μπορεί ωστόσο, να συνδυάσεις μια από τις 3 ζακέτες σου με αυτά τα χρυσά απίστευτα παπούτσια των Stradivarius με το παντελόνι που θα δεις παρακάτω.

Συνδύασε μια από αυτές τις 3 ζακέτες των Stradivarius που είναι τάση με αυτό το παντελόνι που κοστίζει 13 €

Aυτό το τζιν από τα Stradivarius είναι σε σούπερ τιμή και θα το βρεις με μόνο 13 ευρώ. Χαλαρά και απλά θα τα συνδυάσεις εύκολα και θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος στις βόλτες σου.

Αυτό το τζιν το βρήκαμε σε απίστευτα χαμηλή τιμή καθώς κάνει μόνο 13 ευρώ και πραγματικά το λατρέψαμε, καθώς θα κάνεις πολλούς συνδυασμούς.

Ripped low waist jeans

SEVERAL LENGTHS AVAILABLE

13,99 €

Σούπερ προσφορά Stradivarius τζιν 13 ευρώ

REF. 1420/200-V2020

Θα το βρεις εδώ