"Εθισμός" στα Oysho το σμαραγδί σατέν φόρεμα

Ιδανικό για το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που είδαμε στα καταστήματα Oysho αυτό το σμαραγδί σατέν φόρεμα, μας έχει πιάσει κανονικός "εθισμός". Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το πιο κομψό ρούχο που θα μπορούσες να προσθέσεις στην ντουλάπα σου.

Το πράσινο είναι ένα χρώμα που ταιριάζει τόσο σε ξανθιές όσο και σε μελαχρινές, ενώ είναι ιδανικό για όλες τις καλοκαιρινές σου εξόδους.

Η νέα συλλογή των Oysho έχει για εσένα τη λύση. Το σατέν αυτό φόρεμα, είναι μίντι και αναδεικνύει οποιονδήποτε σωματότυπο. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου.

Αν είσαι φαν των σατέν, στα Oysho μπορείς να βρεις και το πιο αισθησιακό νυχτικό. Δες το εδώ και θα το αγαπήσεις με την πρώτη ματιά.

Για τις πρωινές σου εμφανίσεις, φόρεσέ το με ένα φλατ σανδάλι ενώ το βράδυ μη διστάσεις να διαλέξεις τα πιο ψηλά μαύρα πέδιλά σου που θα κάνουν τους γύρω σου να σε κοιτάνε με ανοικτό το στόμα.

Oysho σατέν φόρεμα

Εμείς μόλις είδαμε το συγκεκριμένο φόρεμα τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Κοστίζει 35,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Oysho όπου θα βρεις το σμαραγδί σατέν φόρεμα

Η Oysho διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων - εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα – και οι κολεξιόν της είναι προσεκτικά επιλεγμένες, προσφέροντας σχεδιασμό και μόδα παράλληλα με την ποιότητα και την άνεση των ενδυμάτων.

Η πελάτισσα της Oysho είναι μια φυσική ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, που προσέχει τη λεπτομέρεια, εκτιμά την ποιότητα και λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τρόπο που ντύνεται.

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 και έχει παρουσία σε 44 χώρες με πάνω από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και με online καταστήματα σε 32 αγορές μέσω του www.oysho.com

TAGS