5 chic & stylish καλοκαιρινά φορέματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα για να αντιγράψεις

Η ρετρό μόδα στα καλύτερά της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5 chic & stylish καλοκαιρινά φορέματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα για να αντιγράψεις

Το στυλ της πανέμορφης και υπέρκομψης Diana, της πριγκίπισσας της Ουαλίας, πάντα θα μας γοητεύει, αφού όσα κομμάτια φόρεσε στη ζωή της έχουν μείνει στην ιστορία της μόδας, πέρα από τάσεις και trends, ειδικά φέτος που το ρετρό επανακάμπτει δυναμικά στην ντουλάπα μας, έχουμε έναν λόγο παραπάνω να ασχοληθούμε με την γκαρνταρόμπα της!

Έτσι μια ματιά στα iconic φορέματά της είναι αρκετή για να διαπιστώσουμε την αγάπη της πριγκίπισσας για τα μονόχρωμα κομμάτια, τα φλοράλ (δες πώς θα φορέσεις το αγαπημένο καλοκαιρινό print) αλλά και αυτά με διακριτικό και συνάμα sexy ντεκολτέ.Πάντα συνειδητή στη μόδα, αλλά ποτέ εξαρτημένη από τα trends, η Lady Di έφερε μια πιο χαλαρή πλευρά στο βασιλικό ντύσιμο, που έκανε τις γυναίκες να την αγαπήσουν ακόμα περισσότερο.

Στα χέρια της Νταϊάνα, τα φορέματα - απαραίτητη προϋπόθεση για δημόσιες εμφανίσεις - δεν ήταν απλώς μια στολή, αλλά ένας λευκός καμβάς πάνω στον οποίο θα αποτύπωνε τον στυλιστικό της χαρακτήρα. Η αγάπη της στα έντονα χρώματα (δες τις τάσεις της σεζόν), τα ιδιαίτερα prints αλλά και στους πολύ μεγάλους γιακάδες δημιουργούσαν μια κομψή και συνάμα... ευγενική σιλουέτα που απέπνεε αριστοκρατία και στυλ.

Στην πορεία της ζωή της, οι στενές σχέσεις της με σχεδιαστές, όπως η Catherine Walker, σήμαιναν ότι θα μπορούσε να διοχετεύσει τη χαρακτηριστική της αίσθηση στην κομψότητα σε συγκεκριμένα κομμάτια που την έκαναν να φαίνεται λαμπερή και υπέρκομψη μπροστά στους παπαράτσι που... καραδοκούσαν σε κάθε της βήμα.

Πέντε από τα ωραιότερα φορέματά της ξεχωρίζουν και με το παραπάνω, αφού πέτυχε μέσω αυτών των εμφανίσεών της να κάνει τη μόδα κτήμα της και να δημιουργήσει ένα στυλ που μένει αξεπέραστο στα χρόνια. Μάλιστα, φέτος που το vintage επανέρχεται δυναμικά στην ντουλάπα μας (ξέρεις πώς θα το πετύχεις;), διάλεξε ένα από αυτά τα φορέματα και απογείωσέ το με το δικό σου προσωπικό γούστα στα αξεσουάρ.

Τα iconic καλοκαιρινά φορέματα της Νταϊάνα

και πού θα βρεις παρόμοια!

Lingerie dress

Νταϊάνα μαύρο φόρεμα

μάυρο lingerie

Lingerie, €14, shein.com

Με V ντεκολτέ

Νταϊάνα γαλάζιο φόρεμα

γαλάζιο φόρεμα

Γαλάζιο, €25,30, asos.com

Φλοράλ

Νταϊάνα φλοράλ φόρεμα

φλοράλ φόρεμα

Floral, €92, monsoonlondon.com

Λεοπάρ

Νταϊάνα με λεοπάρ φόρεμα

λεοπάρ φόρεμα

Λεοπάρ, €32,90, aboutyou.gr

Λευκό μίνι

Νταϊάνα λευκό φόρεμα

λευκό φόρεμα

Λευκό, €34,99, asos.com