Αυτός είναι ο πιο σικάτος και safe τρόπος να συνδυάσεις το t-shirt και το πουκάμισο σου το φετινό φθινόπωρο

Less is more

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @annabelrosendahl
Instagram - @annabelrosendahl

Οι διάσημες fashion bloggers και influencers του εξωτερικού μας δείχνουν πως να έχουμε πάντα μία elegant εικόνα, χωρίς πολλά πολλά. Σήμερα θα σου δώσω στιλιστικά tips για το πως θα συνδυάσεις το πουκάμισο και το t-shirt σου με πολύ απλό τρόπο, χωρίς να δείχνεις basic, αλλά και χωρίς να φορτώσεις με αμέτρητα αξεσουάρ το look σου. Πάμε να τους δούμε.

Less is more

Ένα απλό t-shirt θα το συνδυάσεις με ένα wide leg, υφασμάτινο παντελόνι, στο χρώμα της επιλογής σου. Για ένα πιο street style look μπορείς να βάλεις και cargo παντελόνι, το οποίο αποτελεί πολύ μεγάλη τάση φέτος το φθινόπωρο. Φυσικά θα το συνδυάσεις με στιλάτα sneakers. Πρόσφατα μάλιστα σου πρότεινα τα 2 sneakers που θα είναι στα top trends φέτος το χειμώνα (δες τα εδώ).

T-shirt
Instagram - @annabelrosendahl

Ακόμη, μπορείς να συνδυάσεις το t-shirt και το πουκάμισο σου με υφασμάτινη φούστα. Μπορείς να επιλέξεις είτε mini, είτε maxi, όπως αυτή που σου πρότεινα πρόσφατα από το Zara με 29,95 €, η οποία είναι ίδια με αυτές του οίκου Miu Miu. Θα συνδυάσεις το look αυτό με μαύρα μποτάκια και θα είσαι η πιο στιλάτη τη νέα σεζόν.

Πουκάμισο
Instagram - @lucywilliams02