Σίσσυ Χρηστίδου: Το φόρεμά της ήταν από μαύρο βελούδο! Είχε σκίσιμο στο πόδι και έμοιαζε σαν «μαύρο» κύκνο!

Πού μπορείς να το βρεις;

Σίσσυ Χρηστίδου: Το φόρεμά της ήταν από μαύρο βελούδο! Είχε σκίσιμο στο πόδι και έμοιαζε σαν «μαύρο» κύκνο!

Το φόρεμά της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν από μαύρο βελούδο! Είχε σκίσιμο στο πόδι και έμοιαζε σαν «μαύρο» κύκνο, τα πόδια της ήταν 2 μέτρα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, είναι φέτος στα καλύτερά της! Η εκπομπή της σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης και οι εμφανίσεις της είναι η μια καλύτερη από την άλλη.

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια έβαλε στο Ελα Χαμογέλα ένα φόρεμα από μαύρο βελούδο. Είχε ζώνη στη μέση και σκίσμο στο πόδι επικίνδυνα... ψηλό! Έμοιαζε σαν «μαύρο» κύκνο, και τα πόδια της αναδείχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο... Αν έχεις κι εσύ παρόμοιο σωματότυπο, copy the look και δεν θα χάσεις! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαλε φούστα και τοπ από μπλε βελούδο! Τα κόκκινα μαλλιά της, έκαναν αντίθεση!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έβαλε φούστα και τοπ από μπλε βελούδο! Τα κόκκινα μαλλιά της, έκαναν αντίθεση και αυτό το σύνολο, πρέπει να το αντιγράψεις!

Ήταν ξεκάθαρα ένα από τα αγαπημένα μας για το 2019, αφού το το μπλε πήγαινε άψογα με τα κόκκινα μαλλιά της Σίσσυς! Η ίδια άλλωστε, διανύει την καλύτερη της χρονιά ήδη, και το 2020 της έχει φέρει γούρι!

Πρόσφατα στην εκπομπή της στο Open tv, έβαλε σετ από μπλε βελούδο! Αποτελούνταν από φούστα και τοπ και το λατρέψαμε τόσο, που ψάξαμε να το βρουμε. Το εντοπίσαμε στα desiree fashion και κάνει κάτω από 90 ευρώ! Πιο συγκεκριμένα, η μπλούζα κοστίζει 31 και η φούστα 55! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και το τέλειο πανωφόρι της;

Σίσσυ Χρηστίδου: Κοντά στα 80 ευρώ κάνει αυτό το μαύρο φόρεμά της! Θα μοιάζεις με μοντέλο όταν το φοράς...

Κοντά στα 80 ευρώ κάνει αυτό το μαύρο φόρεμά της Σίσσυ Χρηστίδου! Θα μοιάζεις με μοντέλο όταν το φοράς και από όταν το είδαμε, το ερωτευτήκαμε!

Στην πιο πρόσφατη εκπομπή της, μας μάγεψε κανονικά και δεν ξεκολλάγαμε τα μάτια μας από την οθόνη της τηλεόρασης... Η Σίσσυ άλλωστε, με ύψος κοντά στο 1,80 μπορεί να φοράει όσα φορέματα θέλει, αφού τα πόδια της είναι υπέροχα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, με φόρεμα από τα Zic Zac έκανε ένα άκρως girlie look το οποίο ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά! Ψάξαμε μανιωδώς το φόρεμά της και το εντοπίσαμε στα € 89,90! Εσύ, ακόμα να το πάρεις; Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες:

Σίσσυ Χρηστίδου: Το άγνωστο τροχαίο ατύχημα που την σημάδεψε για πάντα! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Σίσσυ Χρηστίδου φόρεμα

Βρείτε το εδώ