Θα τον τρελάνεις με το απίστευτο τοπάκι των Bershka - Έχει "καυτό" φερμουάρ

Απέκτησε το και κάνε όλα τα βλέμματα να γυρίσουν προς το μέρος σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα τον τρελάνεις με το απίστευτο τοπάκι των Bershka - Έχει

Από αύριο ανοίγουν όλα τα μαγαζιά εστίασης, για αυτό και ετοιμάσου να κάνεις και πάλι τις ξένοιαστες βόλτες σου μαζί με την παρέα. Αν θέλεις μάλιστα, να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου, σου έχω βρει ένα απίστευτο τοπάκι από τα Bershka. Έχει "καυτό" φερμουάρ και αν θέλεις να...τρελάνεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τότε σίγουρα θα το καταφέρεις.

Το καλοκαίρι πολλές γυναίκες επιλέγουν τα κοντά τοπ, καθώς δείχνουν εντυπωσιακά όταν έχουμε μαυρίσει. Ενώ, ταιριάζουν και με όλα σχεδόν τα ρούχα μας. Ανάλογα με τους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ.

Το συγκεκριμένο λοιπόν από τα Bershka, βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα (Μαύρο, μπλε, λευκό) και ξεπουλάει σαν τρελό, λόγω της χαμηλής του τιμής. Θραύση ωστόσο κάνει και αυτό το tie dye τοπάκι. Είναι ανάμεσα στα trends για φέτος.

Κοντό τοπ με φερμουάρ - 12.99 €

Bershka top με φερμουάρ

Συνδύασε το τοπάκι των Bershka με το "καυτό" φερμουάρ με αυτό το λευκό τζιν που είναι νούμερο ένα trend

Αυτό το λευκό τζιν από τα Bershka είναι το trend του καλοκαιριού. Θα το βρεις σε απίστευτη τιμή και θα μπορείς να το φοράς από το πρωί, έως και το βράδυ με έναν ωραίο συνδυασμό για ένα χαλαρό ποτό σε κάποιο μαγαζί.

Τα τζιν είναι πλέον μια must επιλογή που μπορείς να συνδυάσεις με διάφορους τρόπους, όπως ακόμα και με ένα σακάκι από πάνω. Εμείς ψάχνοντας στο eshop των Bershka και βρήκαμε το παντελόνι που θα φοράς σίγουρα με τα αθλητικά σου, αλλά και με τα πέδιλα σου καθώς γυρίζει κάτω στον αστράγαλο. Ωστόσο, στο Bershka θα βρεις και το πιο «καυτό» μαγιό του καλοκαιριού.

Τζιν παντελόνι 90's Flare με σκισίματα

29.99 €

λευκό τζιν Bershka

Θα το βρεις εδώ

Περιγραφή: Παντελόνι από ελαστικό ντένιμ με ψηλό καβάλο και καμπάνα που ξεκινά από το γόνατο. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ που κρύβεται από πατιλέτα και μεταλλικό κουμπί.

TAGS