Είναι εμμονή το Space Jam x Bershka τζιν παντελόνι σε εφαρμογή balloon fit

Θα φας κόλλημα με το σχέδιο που έχει πάνω του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι εμμονή το Space Jam x Bershka τζιν παντελόνι σε εφαρμογή balloon fit

Πρόκειται να πάθεις εμμονή μόλις δεις αυτό το παντελόνι από τα Bershka που είναι σε συνεργασία με το «Space Jam» την ξένη οικογενειακή κωμική ταινία με τα looney tunes η όπως την μάθαμε εμείς «Διαστημικά καλάθια». Έχει εφαρμογή balloon fit και είναι απίστευτο.

Αν έχεις βαρεθεί τα κλασικά παντελόνια, είτε αυτά είναι τζιν είτε μαύρες παντελόνες, κάνε μια αλλαγή στην εμφάνιση σου με αυτό το στιλ παντελονιού. Σίγουρα θα κλέψεις όλα τα βλέμματα μόλις κυκλοφορήσεις στο δρόμο, καθώς θα το κοιτάνε όλοι.

Το συγκεκριμένο τζιν παντελόνι σε εφαρμογή Balloon Fit έχει με πιέτες, δύο τσέπες μπροστά και κλείσιμο με κουμπί και κρυφό φερμουάρ στο μπροστινό μέρος. Έχει χρώμα μπλε ξεπλυμένο και το σχέδιο πάνω του θα σε εντυπωσιάσει, καθώς έχει ζωγραφισμένη την Lola Bunny.

Μπορείς να το αγοράσεις και διαδικτυακά με δωρεά την κατ' οίκον αποστολή. Να σημειώσουμε ωστόσο πως, η αποστολή μπορεί να καθυστερήσει λίγο περισσότερο να φτάσει λόγω της παρούσας κατάστασης.

Τζιν παντελόνι Balloon Fit Space Jam x Bershka 39.99 €

Space Jam x Bershka τζιν παντελόνι

Αν θέλεις να κάνεις πιο trendy την εμφάνιση σου, συνδύασε το συγκεκριμένο παντελόνι με το πιο rock μπλουζάκι. Αν θες να είσαι ένα infashion girl δεν γίνεται να μην ακολουθείς την μόδα που φέτος επιτάσσει παιχνιδιάρικα t-shirt σε λευκό χρώμα, αλλά και πολύχρωμα μπλουζάκια με τρελά σχέδια. Κάποια από αυτά ξεχώρισαν με την πρώτη ματιά.

Ένα ακόμη balloon τζιν στα Bershka

Η συλλογή για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 έχει ήδη κυκλοφορήσει στα καταστήματα Bershka και πληροφορηθήκαμε πως κάνει ήδη θραύση ένα balloon τζιν, το οποίο όμως δεν έχει το κλασικό χρώμα μπλε αλλά ένα υπέροχο φιστικί.

Το συγκεκριμένο στιλ παντελονιού είναι κάτι που προτιμάμε γιατί κάνει τους γλουτούς να φαίνονται πιο ψηλά χαρίζοντας άψογη σιλουέτα, καθώς είναι στενό ενώ μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και αν έχετε επιπλέον πόντους στην περιφέρεια μιας και η γραμμή του, αν το συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα, βοηθάει στο να δείξετε πιο ψηλή και αδύνατη.

Τζιν παντελόνι Balloon fit

  • ΑΝΑΦ. 0032/847/515
  • Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: 36 | Ύψος μοντέλου: 5.84 ft / 178 cm

Bershka τζιν

Παντελόνι Balloon Fit με πιέτες, δύο τσέπες μπροστά και κλείσιμο με κουμπί και κρυφό φερμουάρ.

JOIN LIFE Care for fiber: τουλάχιστον 50% οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν στην προστασία της βιοποικιλότητας, όπως η εναλλασσόμενη καλλιέργεια ή η χρήση φυσικών λιπασμάτων.

Μπορείς να το αγοράσεις απευθείας από εδώ

Επίσης, ρίξε και μια ματιά εδώ! Έχουμε τα γυαλιά ηλίου που κυκλοφόρησαν στα Bershka και είναι φοβερά!

TAGS