Εξωσωματική γονιμοποίηση με αυξημένα ποσοστά επιτυχίας!

Εξωσωματική γονιμοποίηση με αυξημένα ποσοστά επιτυχίας!

Το όνειρο της μητρότητας γίνεται πραγματικότητα!

Το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης, η πρώτη και έως τώρα μοναδική μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο Ηράκλειο, που πρόσφατα συμπλήρωσε 26 χρόνια προσφοράς στον άνθρωπο και 5000 γεννήσεις παιδιών, μεγαλώνει και εκσυγχρονίζεται, πραγματοποιώντας τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα εγκαίνια της νέας υπερσύγχρονης Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης. Το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης, χρησιμοποιώντας πάντα τεχνολογία αιχμής, επιτυγχάνει υψηλά ποσοστά επιτυχίας στην εξωσωματική γονιμοποίηση και στις υπόλοιπες τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Τα εγκαίνια του νέου χώρου, που βρίσκεται στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Σοφοκλή Βενιζέλου στο Ηράκλειο Κρήτης, πραγματοποιήθηκαν παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του δημάρχου Ρεθύμνου Γιώργου Μαρινάκη, διοικητικών φορέων και επιστημόνων που τίμησαν την εκδήλωση, αλλά και κόσμου που έσπευσε να δει το νέο χώρο και να ενημερωθεί για όλες τις σύγχρονες τεχνικές.

Όπως συγκεκριμένα τονίστηκε από τον επιστημονικό υπεύθυνο του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης, Δρ. Ματθαίο Φραϊδάκη , η μονάδα έχει επενδύσει σε υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα με τα υψηλότερα standard σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Επίσης, διαθέτει άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο φροντίζει να επιμορφώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να παραμένει στην κορυφή των εξελίξεων στα θέματα τεχνογνωσίας για τη γονιμότητα, και ειδικότερα για την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την απόλυτα ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική, διατηρώντας πάντα τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και ιατρικής τεχνογνωσίας, καθιστούν το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης κορυφαία επιλογή για οποιεσδήποτε θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και εξωσωματικής γονιμοποίησης.

«Μετά τη λήψη της σχετικής άδειας από την Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και των πιστοποιήσεων DIN-ΕΝ 15224 και ISO 9001 πραγματοποιούμε τα εγκαίνια των νέων μας χώρων έχοντας επενδύσει σε νέες τεχνολογίες και νέους συνεργάτες. Όλα αυτά τα χρόνια κάνουμε ό,τι καλύτερο στο τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ζευγαριού ξεχωριστά.», τόνισε ο γυναικολόγος, επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης Ματθαίος Φραϊδάκης, λίγο μετά την τελετή των εγκαινίων.

Μέσα σε ένα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον, χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο απευθύνονται στο Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης, για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, που δεν είναι άλλο από το να ζήσουν τη μαγεία να γίνουν γονείς και να κρατήσουν ένα υγιές μωρό στην αγκαλιά τους.

Ματθαίος Φραϊδάκης MD, Ph.D.

Μαιευτήρ – Χειρουργός Γυναικολόγος

Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης

www.fertilitycrete.gr