Γονείς προσοχή! Κυκλοφορούν επικίνδυνα παρκοκρέβατα για παιδιά!

Δείτε ποια είναι και αν τα έχετε πετάξτε τα!

Γονείς προσοχή! Κυκλοφορούν επικίνδυνα παρκοκρέβατα για παιδιά!

Γονείς σας εφιστούμε την προσοχή! Κυκλοφορούν επικίνδυνα παρκοκρέβατα για παιδιά και δείτε ποια είναι!

Ειδικότερα, η γραμματεία καλεί τους καταναλωτές, που έχουν αγοράσει τα 43 συνολικά παρκοκρέβατα της εταιρείας Lionelo μοντέλο SUZIE gray/pink τα οποία έχουν διανεμηθεί στην Ελλάδα, να μη χρησιμοποιήσουν τους μηχανισμούς λικνίσματος και τους γάντζους ανασήκωσης (είναι εξτρά στη συσκευασία).

Η σύσταση προέκυψε μετά από ενημέρωση που έλαβε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, μέσω του ευρωπαϊκού συστήματος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών RAPEX, ότι οι αρμόδιες Αρχές της Ουγγαρίας έκριναν ως μη ασφαλές το συγκεκριμένο παρκοκρέβατο.

Γονείς προσοχή! Τότε κλείνουν τα σχολεία για Χριστούγεννα!

Το προϊόν αυτό παρουσιάζει κίνδυνο ανατροπής και τραυματισμού κατά τη χρήση των μηχανισμών λικνίσματος και πιθανού στραγγαλισμού από τις λαβές ανασήκωσης.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Δείτε ποια είναι τα παρκοκρέβατα σε φωτογραφία:

παρκοκρέβατα κίνδυνος
ποια παρκοκρέβατα  αποσύρονται

Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ! Ανακαλείται παιδικό σετ φαγητού!

"Βόμβα" έριξε ο ΕΦΕΤ με την ανακοίνωσή του ότι ανακαλεί γνωστό σχολικό είδος!

Οι Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της για τα µη ασφαλή προϊόντα του Συστήµατος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX), προχώρησαν στην ανάκληση σχολικού προϊόντος, το οποίο έχει καρκινογόνες ουσίες και είναι επικίνδυνο για τα παιδιά.

Σοκ από τον ΕΦΕΤ: Καβουρδισμένες… κατσαρίδες σε γνωστό προϊόν!

Χημικός Κίνδυνος. Το πλαστικό κάλυμμα της κασετίνας περιέχει υπερβολική ποσότητα κάδμιου. Το κάδμιο είναι βλαβερό για το ανθρώπινο σώμα, μπορεί να καταστρέψει τα ανθρώπινα όργανα και ενδεχομένως μπορεί να προκαλέσει καρκίνο.

Το προϊόν δεν συμβαδίζει με τον κανονισμό ασφαλείας.