Ολική ανανέωση πριν τις διακοπές!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολική ανανέωση πριν τις διακοπές!

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να μην είναι όπως ακριβώς το είχες ονειρευτεί, όμως οι διακοπές βρίσκονται μία ανάσα μακριά και η επιθυμία για ένα λαμπερό πρόσωπο και ένα καλλίγραμμο σώμα είναι πιο έντονη από ποτέ. Δε χρειάζεται βέβαια να ανησυχείς, καθώς η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, έχει τη λύση και μας προτείνει τις πλέον αποτελεσματικές θεραπείες για να είσαι στα καλύτερα σου από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ «ΣΩΜΑ»

Νίκησε το τοπικό λίπος με τη Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση Smartlipo

Αποτελεί την πιο σύγχρονη, ανώδυνη και ελάχιστα επεμβατική μέθοδο λιποαναρρόφησης, με την οποία το πρόβλημα του τοπικού πάχους λύνεται άμεσα και οριστικά. Πραγματοποιείται στο χώρο του ιατρείου με τοπική αναισθησία και δεν απαιτούνται τομές και ράμματα, γεγονός που επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες και την εργασία.

Η διαδικασία:

Αξιοποιώντας το σύγχρονο Nd:YAG Laser και αφού προηγηθεί έγχυση τοπικής αναισθησίας, ο γιατρός εισάγει την οπτική ίνα του laser κάτω από το δέρμα κατευθύνοντάς την στην προβληματική περιοχή. Η ενέργεια του laser «λιώνει» τα λιποκύτταρα με αποτέλεσμα τα τελευταία να απομακρύνονται ρευστοποιημένα από το σώμα. Η μέθοδος επιτυγχάνει και σύσφιγξη της περιοχής καθώς ενισχύει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Μόλις μια συνεδρία είναι αρκετή για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, ενώ στα πλεονεκτήματα της μεθόδου συγκαταλέγεται επίσης το γεγονός ότι μπορεί να εφαρμοστεί πρακτικά σε οποιοδήποτε σημείο παρατηρείται πλεονάζον τοπικό λίπος, όπως τα μπράτσα, τα γόνατα, οι γάμπες και το διπλοσάγονο, εκτός βέβαια από τις must, που δεν είναι άλλες από την κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς, και τα πλαϊνά της μέσης.

Πες αντίο στην κυτταρίτιδα με CavitationRF

Αποτελεί την πιο καινοτόμο, μη επεμβατική και με θεαματικά αποτελέσματα μέθοδο αντιμετώπισης της όψης «φλοιού πορτοκαλιού». Τα αποτελέσματα της θεραπείας γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με την κυτταρίτιδα να μειώνεται σταδιακά, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται σύσφιγξη του δέρματος και μείωση του τοπικού πάχους.

Δρ Τσιατούρα cosmetic derma

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine

ΚΕΦΑΛΑΙΟ «ΠΡΟΣΩΠΟ»

Βάλε φρένο στις ρυτίδες με Botox

Είναι ίσως η πιο δημοφιλής θεραπεία αντιγήρανσης που έχει καταφέρει να αλλάξει θεαματικά τα δεδομένα της αισθητικής ιατρικής. Το botox μειώνει τις συσπάσεις των μυών που κινούν το δέρμα, με αποτέλεσμα να απαλύνονται οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες και όταν η ουσία εγχέεται στα σωστά ανατομικά σημεία και στη σωστή δόση, οι εκφράσεις και τα χαρακτηριστικά του προσώπου δεν αλλοιώνονται, αλλά αναδεικνύονται, καθώς το πρόσωπο φαίνεται πιο ξεκούραστο και ανανεωμένο. Η διάρκεια δράσης του botox είναι παροδική και πλήρως αναστρέψιμη ενώ διαρκεί περίπου 6 μήνες.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP για λαμπερή επιδερμίδα

Χάρη στις αναπλαστικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες, χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και ασφαλής, καθώς απαιτεί μόνο μια μικρή αιμοληψία από τον ασθενή ώστε να συλλεχθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα. Αφού το πλάσμα επεξεργαστεί κατάλληλα, εγχέεται στο δέρμα αποκαθιστώντας βλάβες και ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το δέρμα αποκτά ξανά λεία και λαμπερή όψη, ενώ αντιμετωπίζονται και οι λεπτές γραμμές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Cosmetic Derma Medicine ή να καλέσετε σε μία από τις 11 κλινικές σε Ελλάδα & Κύπρο:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Γλυφάδα: 210 8980444

Περιστέρι: 210 5715501

Πειραιάς: 210 4100601

Πάτρα: 2610 226562

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Ρόδος: 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303

Λεμεσός Κύπρου: +357 25251040

Λευκωσία Κύπρου: +357 22257490

Ακολουθήστε μας και στα social media: