Δεν το χωράει ο νους! Μητέρα έκανε σ3ξ με τον 4χρονο γιο της και το «ανέβασε» στο διαδίκτυο!

Δεν υπάρχουν λόγια!

Δεν το χωράει ο νους! Μητέρα έκανε σ3ξ με τον 4χρονο γιο της και το «ανέβασε» στο διαδίκτυο!

Πραγματικά είναι κάτι αδιανόητο αυτό που συνέβη!

Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 10 ετών βρίσκεται η 26χρονη μητέρα, η οποία ανέβαζε και πουλούσε βίντεο και φωτογραφίες στο σκοτεινό διαδίκτυο από σκηνές σεξ με το 4χρονο παιδί της! Διαβάστε παρακάτω...

Πώς μπορεί να χαρακτηριστεί μία γυναίκα που χρησιμοποιεί το ίδιο το παιδί της και δη στην ηλικία των τεσσάρων ετών, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ερωτικές της φαντασιώσεις; Άρρωστη; Ανώμαλη; Παρανοϊκή;

Καθυστερημένη; Σχιζοφρενής; Μία Ουκρανή όχι μόνο υπέβαλλε τον μόλις τεσσάρων ετών γιο της σε αυτή τη διαδικασία, αλλά είχε το θράσος ή την ανωμαλία αν προτιμάτε, να βιντεοσκοπήσει το σεξ με το μικρό παιδί και να το «ανεβάσει» στο «σκοτεινό διαδίκτυο», θεωρώντας ότι εκεί θα βρει «ανταπόκριση» και θα ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις της, αποφεύγοντας τις κυρώσεις.

Όταν όμως οι πράξεις ξεπερνούν ακόμη και εκείνα τα ελαστικά όρια της ανεκτικότητας και θύματά τους είναι παιδιά, τότε κανένα «σκοτεινό διαδίκτυο» δεν είναι ικανό να τις κρύψει. Η Ουκρανή μητέρα συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στο κρατητήριο, χάνοντας την επιμέλεια του παιδιού, το μέλλον του οποίου θα οριστεί μετά την εκδίκαση της υπόθεσης από το ουκρανικό δικαστήριο.

Ουκρανία :Mητέρα έκανε σεξ με τον 4χρονο γιο της και το «ανέβασε» στο «σκοτεινό διαδίκτυο»!

Η απίστευτη αυτή ιστορία διαδραματίστηκε στην πόλη Vinnytsia της Ουκρανίας και πρωταγωνίστρια ήταν μία 26χρονη, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ταυτότητα του 4χρονου παιδιού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, η 26χρονη είχε κάνει... επάγγελμα τα βίντεο με περιεχόμενο παιδόφιλο σεξ, καθώς είχε τιμολογήσει το βίντεο με τον 4χρονο γιο της στα 120 ευρώ.

Ουκρανία :Mητέρα έκανε σεξ με τον 4χρονο γιο της και το «ανέβασε» στο «σκοτεινό διαδίκτυο»!

Η 26χρονη είχε ανεβάσει τουλάχιστον 30 βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο και είχε αποκομίσει τουλάχιστον 4.000 ευρώ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ουκρανικής αστυνομίας και ειδικότερα του τμήματος δίωξης του κυβερνοεγκλήματος. Εκτός από τα βίντεο, η μητέρα από την Ουκρανία είχε ανεβάσει και φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με τον γιο της, τις οποίες επίσης πουλούσε στο σκοτεινό διαδίκτυο.

Κατά την απολογία της στην αστυνομία, η Ουκρανή μητέρα υποστήριξε ότι επικοινώνησε μαζί της μία νεαρή γυναίκα, η οποία της πρότεινε δουλειά. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της ουκρανικής αστυνομίας, η 26χρονη ήταν πρωταγωνίστρια σε πορνό ταινίες στο διαδίκτυο, αλλά τα βίντεο με ανήλικους και ιδιαίτερα με το παιδί της, τής απέφεραν περισσότερα χρήματα.

Ουκρανία :Mητέρα έκανε σεξ με τον 4χρονο γιο της και το «ανέβασε» στο «σκοτεινό διαδίκτυο»!

Η 26χρονη κατηγορείται για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, παραγωγή και προώθηση πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η νεαρή γυναίκα κινδυνεύει με τουλάχιστον 10 χρόνια φυλάκιση.

Ουκρανία :Mητέρα έκανε σεξ με τον 4χρονο γιο της και το «ανέβασε» στο «σκοτεινό διαδίκτυο»!

Πηγή: athensmagazine.gr

Viral 31χρονη στα social media! «Με λένε παιδόφιλη επειδή φωτογραφίζομαι θηλάζοντας τον 4τράχρονο γιο μου»

Για το διαδικτυακό bullying που δέχεται λόγω της απόφασής της να φωτογραφίζεται θηλάζοντας τον 4χρονο γιο της και να ποστάρει τις φωτογραφίες της online, μίλησε μια μητέρα που ζει και εργάζεται στην Ουαλία.

Σύμφωνα με την Yakaly Di Roma, μητέρα δύο παιδιών, ο θηλασμός είναι κάτι που καθησυχάζει και βοηθά τον τετράχρονο γιο της Χανς, ο οποίος είναι αυτιστικός.

Κατά συνέπεια, δεν έχει καμία πρόθεση να σταματήσει να τον θηλάζει μέχρι ο ίδιος να είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο, παρά τις ακραίες επικρίσεις που δέχεται από cyber-bullies.

H 31χρονη λατρεύει τη φωτογραφία και διαθέτει έναν αρκετά δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram, με χιλιάδες ακόλουθους. Στις φωτογραφίες της πρωταγωνιστεί η οικογένειά της, με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους, ενώ πολλές έχουν ως θέμα τους τον θηλασμό.

«Ο θηλασμός για μένα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Έχει δημιουργήσει ανάμεσα σ' εμένα και τα παιδιά μου έναν άρρηκτο δεσμό, κάτι που μου αρέσει να μοιράζομαι με τον κόσμο», εξηγεί η 31χρονη μητέρα.


Την άποψή της δεν συμμερίζονται όμως αρκετοί χρήστες του Instagram, που θεωρούν αφύσικο να θηλάζει ακόμα τον μεγάλο της γιο, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

«Με έχουν αποκαλέσει παιδόφιλοι, μου έχουν πει ότι παράγω υλικό παιδικής πορνογραφίας και ότι αυτό που κάνω είναι σιχαμένο και ανώμαλο», παραδέχεται η γυναίκα.

«Μερικοί το βρίσκουν παράξενο. Υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα μιλήσουν άσχημα, αλλά ευτυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ευγενικοί και βλέπουν τον θηλασμό σαν αυτό που είναι, δηλαδή κάτι απόλυτα φυσικό».