Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Aπίστευτο: Γιατρός αυνανιζόταν την ώρα που εξέταζε ασθενή!

Αδιανόητο περιστατικό!

Aπίστευτο: Γιατρός αυνανιζόταν την ώρα που εξέταζε ασθενή!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 15.03.2019 12:36

Δεν έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο!

Ο γιατρός μάλιστα δεν δίστασε να ολοκληρώσει την πράξη του, την ώρα που η ασθενής γύρισε για να της εξετάσει το νεφρό! Διαβάστε παρακάτω...

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αργεντινή, η ιστορία με τον γιατρό που παρενοχλούσε σεξουαλικά μία ασθενή του.

Το όνομά του θύματος δεν δόθηκε στην δημοσιότητα, σε αντίθεση με αυτό του Εζέκιελ Φερνάντεζ Μπουζίν που ήταν ο πρωταγωνιστής του περιστατικού.

Ο 33χρονος είναι γυναικολόγος και την ώρα που εξέταζε την πελάτισσά του, φέρεται να αυνανιζόταν, ενώ όταν εκείνη γύρισε για να της κοιτάξει το νεφρό, η καταγγελία αναφέρει πως εκσπερμάτωσε πάνω στην πλάτη της.

Η κοπέλα ανέφερε πως κατά την διάρκεια του υπερηχογραφήματος είχε καταλάβει πως οι κινήσεις του γιατρού ήταν κάπως περίεργες, όμως εκεί που σιγουρεύτηκε ήταν όταν ένιωσε κάτι καυτό πάνω της. Το έπιασε και διαπίστωσε πως ήταν σπέρμα.

Αμέσως μάζεψε τα ρούχα της, έφυγε από το ιατρικό κέντρο Κάννινγκ στο Μπουένος Άιρες και προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία που είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη του γιατρού.

Πέρασαν χειροπέδες στον γιατρό που ζήτησε φακελάκι 600 ευρώ!

Στη σύλληψη ενός ιατρού ο οποίος ζήτησε 600 ευρώ για μια χειρουργική επέμβαση στα μάτια ηλικιωμένης γυναίκας προσχώρησε α αστυνομία μετά τις καταγγελίες του εγγονού τους.

Συγκεκριμένα ο ιατρός ζήτησε από την ηλικιωμένη 300 για κάθε επέμβαση στα μάτια της και η γυναίκα τρομοκρατημένη, έδωσε το πρώτο φακελάκι.

Όταν όμως ενημερώθηκε ο εγγονός της προσέφυγε στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ και οι αξιωματικοί του έδωσαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα και οδηγίες για τη συμπεριφορά του απέναντι στο γιατρό.
Όταν ο εγγονός της ασθενούς παρέδωσε τα χρήματα στον γιατρό, ακολούθησε έφοδος των αστυνομικών που προχώρησαν στη σύλληψή του. Στη θέα μάλιστα των αστυνομικών ο γιατρός προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, στην έρευνα που ακολούθησε η ΕΛΑΣ εντόπισε άλλους τρεις φακέλους πάνω στον γιατρό και άλλους έξι στο γραφείο του με ποσά από 300 – 500 ευρώ. Συνολικά οι αρχές εντόπισαν 23.215 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία και αντίσταση.

Share