Σεισμός τώρα στην Ζάκυνθο! Ανάστατοι οι κάτοικοι!

Νέος σεισμός χτύπησε το νησί!

Σεισμός τώρα στην Ζάκυνθο! Ανάστατοι οι κάτοικοι!

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:49 το μεσημέρι της Κυριακής (17/03) ανοιχτά της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με τo Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 15 χιλιόμετρα ανατολικά, βορειοανατολικά της Ζακύνθου, ενώ το εστιακό βάθος ορίζεται στα 25,3 χιλιόμετρα. Διαβάστε παρακάτω...

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή ζημιές, ωστόσο όπως ήταν φυσικό οι κάτοικοι του νησιού αναστατώθηκαν! Δείτε σχετική φωτογραφία:

ΕΚΤΑΚΤΟ! Σεισμός τώρα στην Λήμνο!

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο βορειοανατολικό Αιγαίο.


Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 23.54΄ σε θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Λήμνου,σύμφωνα το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών


Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 46 χλμ νοτιοανατολικά της Λήμνου και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 8 χιλιόμετρα. Η δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλα νησιά, χωρίς όμως να έχουν αναφερθεί ζημιές.

Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ κοντά στη Μυτιλήνη!

Το επίκεντρό του εντοπίζεται 63 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μυτιλήνης Σεισμός έγινε αισθητός στο Αιγαίο λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρό του εντοπίζεται 63 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μυτιλήνης.