Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η γκάφα της χρονιάς: Δέθηκε με χειροπέδες για τις "50 αποχρώσεις του γκρι" και τελικά κάλεσε την αστυνομία

Αν είναι δυνατόν...

heiropedes
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 18.03.2019 15:39

Γυναίκα στην Ισπανία έκανε την γκάφα της χρονιάς όταν δέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της με χειροπέδες για να νιώσει ότι πρωταγωνιστεί στις "50 αποχρώσεις του γκρι" και τελικά κάλεσε την αστυνομία για να απεγκλωβιστεί.

Κάποιος διερχόμενος πολίτης από δημοφιλή παραλία γυμνιστών ανέφερε το ασταμάτητο κορνάρισμα ενός αυτοκινήτου που βρισκόταν στο σημείο. Διαβάστε παρακάτω...

Αμέσως έσπευσε στο σημείο περιπολικό της αστυνομίας, με το πλήρωμά του να διαπιστώνει με τεράστια έκπληξη ότι στο εσωτερικό βρισκόταν μία γυναίκα, η οποία ήταν δεμένη στο κάθισμα του αυτοκινήτου.

Αφού οι άντρες της Guardia Civil την έλυσαν από τα πολύ σφιχτά δεσμά της, της ζήτησαν να τους πει ποιος την είχε δέσει, για να πάρουν μία απάντηση την οποία σίγουρα θα θυμούνται για καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα δήλωσε πως δεν είχε πέσει θύμα ληστείας ή επίθεσης αλλά είχε δέσει από μόνη της τα χέρια της και τον λαιμό της στο κάθισμα, προσπαθώντας να αναπαραστήσει την πρωταγωνίστρια της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι».

Όπως ανέφερε στους αρχικά δύσπιστους αστυνομικούς, αποφάσισε να δέσει τον εαυτό της με σκοπό την προσωπική της «ευχαρίστηση», ωστόσο όταν έφτασε η ώρα να λυθεί, κατάλαβε πως αυτό ήταν αδύνατο, ενώ άρχισε να πατάει επίμονα την κόρνα με το γόνατό της, μήπως καταφέρει κι ειδοποιήσει κάποιον περαστικό.

Τελικά, η περιπέτεια της γυναίκας έλαβε αίσιο τέλος με την μεταφορά της στο νοσοκομείο καθώς αντιμετώπιζε εξαιτίας των δεσμών αναπνευστικά προβλήματα, ενώ το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στην παραλία Τερεσίτας του ισπανικού θερέτρου των Καναρίων Νήσων, η οποία και θεωρείται ως σημείο συνάντησης διάφορων τουριστών που επιθυμούν ελεύθερες ερωτικές συνευρέσεις.

ΕΡΤ: Απίστευτη γκάφα! Έκαναν «πατέρα» τον Δυτικό Νείλο!

Σε μία ακόμα γκάφα, αυτήν την φορά ορθογραφίας υπέπεσε η κρατική τηλεόραση, πετώντας στις οθόνες μας ένα… μαργαριτάρι που θύμισε «Power Of Love».

Το ατυχές περιστατικό συνέβη στη νέα καθημερινή πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ 3. Μία κατά βάση ενημερωτική εκπομπή που όμως στην περιγραφή της γράφει «Το καλοκαίρι όμως εκτός από την ενημέρωση, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ψυχαγωγία και τον πολιτισμό».

Μάλλον στα πλαίσια της ψυχαγωγίας, λοιπόν, η εκπομπή της Πέμπτης σε ένα από τα βασικά της θέματα, την έξαρση των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου, η ΕΡΤ3 αποφάσισε να βάλει μία κάπως… διαφορετική λεζάντα.

Σε όλη τη διάρκεια που ο βασικός καλεσμένος της εκπομπής μιλούσε αλλά και στον χρόνο που έπαιζαν οι δηλώσεις από ειδικούς αλλά και το ρεπορτάζ για το επίμαχο θέμα που προηγήθηκε όλων των παραπάνω, η λεζάντα έγραφε «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ.

Πηγή: gazzetta.gr
TAGS
Share