Φρικτό έγκλημα: 12χρονη βιάστηκε και αποκεφαλίστηκε από τον θείο της και τα αδέρφια της

Αν είναι δυνατόν...

Φρικτό έγκλημα: 12χρονη βιάστηκε και αποκεφαλίστηκε από τον θείο της και τα αδέρφια της

Αδιανόητες καταστάσεις στην Ινδία. Θύμα μία 12χρονη η οποία πρώτα βιάστηκε από τον θείο της και τα αδέρφια της και στη συνέχεια αποκεφαλίστηκε.

Ένα 12χρονο κορίτσι βιάστηκε από τον θείο και τα αδέρφια της, προτού αυτοί την αποκεφαλίσουν με ένα δρεπάνι, επειδή απείλησε να τους καταγγείλει. Διαβάστε παρακάτω...

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας του κοριτσιού δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνιση της κόρης του, που δεν γύρισε ποτέ από το σχολείο. Λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία βρήκε πεταμένο σε ένα χωράφι γυμνό το πτώμα του παιδιού, αποκεφαλισμένο με ένα δρεπάνι, που επίσης βρέθηκε στο ίδιο σημείο, όπως και τα ματωμένα ρούχα του.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το κορίτσι είχε βιαστεί ομαδικά πριν δολοφονηθεί.

Αμέσως η αστυνομία έστρεψε τις υποψίες της στον θείο του κοριτσιού, που έσπευσε να κατηγορήσει έναν συγχωριανό του με τον οποίο είχαν κτηματικές διαφορές.

Η ανάκριση αποκάλυψε πως στο φρικτό έγκλημα μετείχαν και άλλα μέλη της οικογένειας και συγκεκριμένα τα δύο αδέρφια της 12χρονης!

Ομολόγησαν επίσης πως οδήγησαν το παιδί στο σπίτι του θείου του αμέσως μετά το σχολείο, όπου είχε γράψει εξετάσεις. Εκεί την βίασαν ομαδικά, ενώ ήταν η θεία της που την στραγγάλισε, όταν η 12χρονη απείλησε πως θα πάει στην αστυνομία να καταγγείλει τον βιασμό της.

Προσπαθώντας να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, οι δράστες μετά σκέφτηκαν να αποκεφαλίσουν με ένα δρεπάνι το κορίτσι, πριν ξεφορτωθούν το πτώμα της σε κοντινό χωράφι.

Ο θείος της 12χρονης και ένας από τους αδερφούς έχουν συλληφθεί, ενώ η αστυνομία αναζητά τον άλλο αδερφό.

Η κατάσταση με τους βιασμούς γυναικών και κοριτσιών στην Ινδία είναι τραγική, παρά την παγκόσμια εκστρατεία τα τελευταία χρόνια και τις συχνές κινητοποιήσεις. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, καθημερινά στη χώρα καταγγέλλονται 100 βιασμοί.

Ελένη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι αποκαλύφθηκε σχετικά με τον ομαδικό βιασμό;

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη σχετικά με τον βιασμό της έναν χρόνο πριν τη δολοφονία της είναι συγκλονιστικές.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι τρεις δράστες ηλικίας 19 έως 22 ετών αρνούνται πως βίασαν την άτυχη φοιτήτρια και ισχυρίζονται πως υπήρχε συναίνεση εκ μέρους της στη σεξουαλική πράξη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο μικρότερος ηλικίας 19 ετών, επιβεβαίωσε πως υπήρξε σεξουαλική πράξη και, μάλιστα, ομολόγησε πως όντως αυτή βιντεοσκοπήθηκε από τον ίδιο μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Στην ανακρίτρια φέρεται να είπε ότι μετά το συμβάν, η Ελένη Τοπαλούδη προσέγγισε τους γονείς του και ζήτησε να διαγραφεί το βίντεο που κατέγραφε τη σεξουαλική πράξη, όπως και έγινε, σύμφωνα με τον 19χρονο.

Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει αν το βίντεο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ή αν υπάρχει και κάπου αλλού, πέρα από το κινητό του νεαρού που ισχυρίζεται πως το διέγραψε από τη συσκευή του τηλεφώνου του.

Να σημειωθεί πως οι αρχές θα εξετάσουν τους γονείς του νεαρού για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί, ενώ θα γίνει προσπάθεια ανάσυρσης του βίντεο από το κινητό τηλέφωνο του 19χρονου.

Ακόμα δεν έχουν ανοιχτεί τα τηλέφωνα των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση της δολοφονίας της, κάτι που έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Από την ανακρίτρια μάλιστα θα διοριστεί ανεξάρτητος τεχνικός πραγματογνώμονας για να μπορέσει να γίνει έλεγχος και ανίχνευση των ηλεκτρονικών δεδομένων.

ΠΗΓΗ protothema.gr