Νέες εκρήξεις στην Σρι Λάνκα! Όλες οι εξελίξεις!

Νέες επιθέσεις!

Νέες εκρήξεις στην Σρι Λάνκα! Όλες οι εξελίξεις!

Ακόμη τρεις εκρήξεις στη Σρι Λάνκα, λίγες μόλις μέρες μετά τις βομβιστικές επιθέσεις που στέρησαν τη ζωή από τουλάχιστον 250 άτομα.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές της αστυνομίας και του στρατού, κάνουν λόγο για εκρήξεις στα ανατολικά της χώρας. Διαβάστε παρακάτω...

Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στην πόλη Kalmunei, όπου οι Αρχές προχωρούσαν σε επιδρομές αναφορικά με το μακελειό της προηγούμενης εβδομάδας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως οι ύποπτοι ανατίναξαν τους εαυτούς τους κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με την αστυνομία και τον στρατό.

Στον χώρο όπου ερευνούσαν οι αστυνομικοί βρέθηκαν γιλέκα παγιδευμένα με εκρηκτικά, πυροκροτητές, μεταλλικές μπίλιες και εκρηκτικές ύλες. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συγκρούσεις συνεχίζονται.

Νωρίτερα, η αστυνομία είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο να σημειωθούν και νέες επιθέσεις, κυρίως εναντίον χώρων λατρείας.

Πηγή: cnn.gr

Τραγωδία: 3 νεκροί και 14 αγνοούμενοι μετά από έκρηξη σε ορυχείο!

Τραγωδία σημειώθηκε έπειτα από έκρηξη που έγινε σε ορυχείο με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 3 άνθρωποι, ενώ 14 αγνοούνται.

Η κατάρρευση του ορυχείου οφείλεται σε έκρηξη αερίου, διευκρίνισαν οι αρχές του ανθρακωρυχείου.

"Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων διάσωσης και καθαρισμού, τα πτώματα τριών ανθρακωρύχων βρέθηκαν και ανασύρθηκαν στην επιφάνεια", ανακοίνωσε το υπουργείο Έκτακτων Καταστάσεων της αυτοανακηρυχθείσας από τους φιλορώσους αντάρτες δημοκρατίας του Λουγκάνσκ.

Το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή ομάδας διασωστών στο σημείο αυτό, έπειτα από αίτημα των αυτονομιστών.