Βίντεο-σοκ: Μετωπική βυτιοφόρου με ΙΧ στη Λαυρίου!

Ανατριχιαστικό!

Βίντεο-σοκ: Μετωπική βυτιοφόρου με ΙΧ στη Λαυρίου!

Ένα βίντεο-σοκ από κάμερα ασφαλείας έφερε στο «φως» το STAR από τη μετωπική ενός βυτιοφόρου με ένα ΙΧ στη λεωφόρο Λαυρίου!

To ατύχημα έγινε το πρωί της Δευτέρας!

Όπως φαίνεται από το βίντεο, η μετωπική σύγκρουση, που ευτυχώς είχε ως αποτέλεσμα μόνο τον ελαφρύ τραυματισμό της οδηγού του ΙΧ, έγινε επειδή στο σημείο δεν υπήρχε ούτε σήμανση, ούτε φανάρια, ούτε λωρίδες στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να μην είναι σαφές ποιος έχει προτεραιότητα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο από το 17:57

Τροχαίο σοκ στην Λάρισα! Γυναίκα έκανε όπισθεν με το αμάξι της και σκότωσε το 3χρονο παιδί της!

Ένα τροχαίο σοκ βύθισε την Λάρισα στο πένθος! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γυναίκα έκανε όπισθεν με το αμάξι της και σκότωσε το 3χρονο παιδί της!

Το τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή των πολυκατοικιών της 110 Πτέρυγας Μάχης, στη Λάρισα.

Κατά πληροφορίες η γυναίκα είναι μητέρα πέντε παιδιών, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες πέρσι ένα από τα παιδιά είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους αλλά είχε σωθεί.

Θρήνος στην Θεσσαλονίκη! Νεκρός σε τροχαίο ο...

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην Θεσσαλονίκη, μετά την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός σε τροχαίο ο....

83χρονος, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, οδηγώντας το μοτοποδήλατό του, συγκρούστηκε με φορτηγό.

Το δυστύχημα έγινε στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας, στη Θεσσαλονίκη, γύρω στις 17:30, με τον ηλικιωμένο άνδρα να τραυματίζεται αρχικά σοβαρά.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε, αλλά δυστυχώς κατά την διακομιδή του σε εφημερεύον νοσοκομείο, άφησε την τελευταία του πνοή, λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με το thestival. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.