Έγκλημα Περιστέρι: Ανατριχιάζει η νέα κατάθεση! Τι λέει η σύζυγος του θύματος;

Ραγδαίες εξελίξεις!

Έγκλημα Περιστέρι: Ανατριχιάζει η νέα κατάθεση! Τι λέει η σύζυγος του θύματος;

Ανατριχιάζει η νέα κατάθεση για το στυγερό έγκλημα στο Περιστέρι, όπου έχασε την ζωή του 25χρονος! Τι λέει η σύζυγος του θύματος;

Η σύζυγός του κλήθηκε από τις αρχές και φέρεται να είπε: «Στην Τουρκία δεν είχαμε διαφωνίες με κανέναν. Δεν αναγνωρίζω ούτε τον άνθρωπο που κάθεται με τον σύζυγό μου ούτε τον δράστη. Ήρθαμε στην Ελλάδα πριν ενάμιση χρόνο. Δεν δουλεύαμε. Μας έστελναν λεφτά οι γονείς μας».

Τα δύο σενάρια που εξετάζει η αστυνομία

Το πρώτο σενάριο θέλει να υπάρχει πίσω από τη δολοφονία προσωπικό κίνητρο, λόγω της κίνησης του δράστη να συνεχίσει να χτυπά το θύμα με μανία αν και ήταν ήδη νεκρό. Το δεύτερο σενάριο; Μια συναλλαγή η οποία δεν πήγε και τόσο καλά. Σε αυτήν την περίπτωση εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο ο άγνωστος άνδρας που καθόταν μαζί με το θύμα να λειτούργησε ως δόλωμα, καθώς έφυγε από το τραπέζι λίγο πριν την εμφάνιση του δολοφόνου.

Έγκλημα Περιστέρι: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι συνέβη με τον δολοφόνο;

Έγκλημα Περιστέρι: Η μεγάλη ανατροπή με το δολοφόνο! Αυτός είναι το θύμα της δολοφονίας!

Μεγάλη ανατροπή με τον δολοφόνο στο έγκλημα στο Περιστέρι. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, ενώ ήρθε στο φως και η καταγωγή του θύματος.

Η είδηση της δολοφονίας έχει σοκάρει, αφού έγινε μπροστά στα μάτια θαμώνων της καφετέριας όπου βρισκόταν ο νεαρός. Σε κατάσταση σοκ και ο ιδιοκτήτης, Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίο όταν είδε το πτώμα προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του.

Όπως αποδείχθηκε από την ανάλυση του βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, ο δράστης της δολοφονίας δεν είναι το άτομο που καθόταν μαζί με το θύμα στο τραπέζι πριν το συμβάν,άλλα άγνωστος άνδρας. Σύμφωνα με τα όσα λέγονται ο δράστης περίμενε να φύγει ο φίλος του θύματος για να προχωρήσει στην δολοφονική πράξη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θύμα είναι Τούρκος κουρδικής καταγωγής.