Καλαμάτα: Αυτό ήταν το κίνητρο που οδήγησε τον άνδρα στο να κάψει ζωντανή τη σύζυγό του!

Η 39χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση!

Καλαμάτα: Αυτό ήταν το κίνητρο που οδήγησε τον άνδρα στο να κάψει ζωντανή τη σύζυγό του!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση σοκ στην Καλαμάτα, όπου άνδρας "έλουσε" με βενζίνη τη γυναίκα του και αποπειράθηκε να την σκοτώσει. Δεν θα πιστέψετε ποιο ήταν το κίνητρο που τον οδήγησε στο να κάψει ζωντανή τη σύζυγό του!

Οι φωνές που ακούγονταν από το διαμέρισμα της οδού Ακρίτα στην Καλαμάτα ήταν κάτι σύνηθες στην ήσυχη γειτονιά της Μεσσηνιακής πόλης αφού το ζευγάρι που κατοικεί εκεί καυγάδιζε αρκετά συχνά σύμφωνα με τους γείτονες.

Την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, όμως, οι φωνές έγιναν ουρλιαχτά από τη 39χρονη μητέρα δυο παιδιών, η οποία έγινε παρανάλωμα του πυρός όταν ο σύζυγός της την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.


Το έντονο αίσθημα της ζήλιας ήταν εκείνο που σύμφωνα με πληροφορίες όπλισε το χέρι του 45χρονου άντρα ο οποίος πυρπόλησε χωρίς δεύτερη σκέψη τη γυναίκα του.

Το αλβανικής καταγωγής ζευγάρι το οποίο βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και αρκετά χρόνια εργαζόταν σκληρά για να μεγαλώσει τα δύο του παιδιά, ηλικίας 18 και 16 ετών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την ώρα του τραγικού συμβάντος τα παιδιά έλειπαν από το σπίτι και δεν ήταν μπροστά στη σκηνή όπου ο πατέρας τους πήγε να κάψει ζωντανή τη μητέρα τους.

Ακούγοντας τις φωνές της άτυχης γυναίκας και βλέποντας τους καπνούς να βγαίνουν από το διαμέρισμα οι γείτονες ειδοποίησαν την πυροσβεστική και την αστυνομία . Μόλις έφτασαν στο διαμέρισμα αντίκρυσαν το αποτρόπαιο θέαμα.

Καλαμάτα βενζίνη

Η φωτιά προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα στην άτυχη γυναίκα η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο δράστης σύζυγός της , ο οποίος τραυματίστηκε τη στιγμή που πήγε να κάψει τη γυναίκα του.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας διέταξε την κράτησή του , ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Δείτε όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για αυτήν την περίεργη υπόθεση αναλυτικά, σύμφωνα και με πληροφορίες της αστυνομίας.

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη στην Καλαμάτα: Πήγαν για εκταφή και βρήκαν την σωρό του πατέρα τους στα...

Φρίκη στην Καλαμάτα με 2 νέους που πήγαν για εκταφή και δεν φαντάζεστε πού βρήκαν την σωρό του πατέρα τους!

Το περίεργο της ιστορίας είναι ότι για την ίδια υπόθεση και με την ίδια κατηγορία, ένοχος και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό (καθώς η έφεση εκδικάσθηκε τον Απρίλιο, πριν δηλαδή από τις αλλαγές στου νόμου τον Ιούλιο) έχει κριθεί ένας 61χρονος, ενώ του είχε επιβληθεί η ίδια ποινή και από τα δύο δικαστήρια: φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή.

Πρωτόδικα είχε κριθεί ένοχος για περιύβριση νεκρού, αναφορικά με περιστατικό που είχε συμβεί το 2013 στη Βαλύρα, και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση ενός έτους με 3ετή αναστολή.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, έπειτα από περίπου 11 χρόνια ταφής σε οικογενειακό τάφο στο νεκροταφείο της Βαλύρας η οικογένεια ειδοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2013 από τον ιερέα να προχωρήσουν σε εκταφή του πατέρα τους, καθώς υπήρχε σοβαρό πρόβλημα χώρου.

Θρήνος στον κόσμο του αθλητισμού! Νεκρός 27χρονος αθλητής!

Η οικογένεια ανταποκρίθηκε στο αίτημα και συνεννοήθηκε με τον 73χρονο, με τον οποίο ήταν γνωστοί, για την εκταφή, καθώς, όπως τους είπε, γνώριζε άνθρωπο που κάνει τέτοιες εργασίες.

Κανονίστηκε, λοιπόν, η ημέρα της εκταφής, ενώ η οικογένεια τον εφοδίασε με τα απαραίτητα (κυτίο φύλαξης οστών κ.λπ.).

Μία ημέρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ο 73χρονος ειδοποίησε την οικογένεια ότι μαζί με τον 61χρονο προχώρησαν σε εκταφή και φύλαξη των οστών στο οστεοφυλάκιο, καθώς είχαν βρει χρόνο και όλα είναι εντάξει.

Δύο ημέρες αργότερα, όμως, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας ειδοποίησε την οικογένεια. Έκπληκτοι ενημερώθηκαν από τους αστυνομικούς ότι μία Ρομά είχε πάει στο σκουπιδότοπο της Βαλύρας ψάχνοντας για σίδερα.

Εκεί εντόπισε ένα χαρτοκιβώτιο και όταν το άνοιξε, βρέθηκε μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα: Είδε τη μισή σορό ενός άντρα, από τη μέση και πάνω. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και η οικογένεια αναγνώρισε το δικό της άνθρωπο.