Τροχαίο σοκ στην Πατρών Πύργου! Νεκροί δύο καθηγητές και άλλοι δύο τραυματισμένοι!

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Τροχαίο σοκ στην Πατρών Πύργου! Νεκροί δύο καθηγητές και άλλοι δύο τραυματισμένοι!

Στην Πατρών Πύργου σημειώθηκε ένα τροχαίο σοκ με δύο καθηγητές να καταλήγουν νεκροί και άλλοι δύο τραυματισμένοι!

Η μοίρα έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι στους εκπαιδευτικούς που επέστρεφαν στην Πάτρα, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Και οι δύο νεκροί του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στο 17ο χιλιόμετρο της Πατρών Πύργου, στο ύψος των Καμινίων είναι καθηγητές από την Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, νεκρός είναι ο 50χρονος οδηγός του οχήματος, και ο συνοδηγός του, επίσης εκπαιδευτικός.

Δεν φαίνεται να διατρέχουν κίνδυνο οι δύο συνεπιβάτες τους, που έχουν τραυματισθεί και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας.

Οι εκπαιδευτικοί επέστρεφαν στην Πάτρα, από το Γενικό Λύκειο Λεχαινών όπου υπηρετούσαν, ενώ μέσα στο όχημα που έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της Εθνικής οδού, χτύπησε κολώνα της ΔΕΗ και προσγειώθηκε σε παράδρομο, βρίσκονταν εκπαιδευτικά βιβλία.

Ενώ πριν λίγο καιρό στην Πάτρα σημειώθηκε ακόμη ένα τροχαίο σοκ με μηχανή να «καρφώνεται» σε νταλίκα!

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο σοκ με δύο νεκρούς στη Θεσσαλονίκη! Τι συνέβη;

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έγινε πριν από λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη και άφησε πίσω του δύο νεκρούς! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη!

Την ζωή τους έχασαν δύο άτομα και άλλα τρία τραυματίστηκαν, στο τροχαίο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ενός οχήματος που κινούνταν με κατεύθυνση προς Χαλκιδική εξετράπη της πορείας του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου και συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ.

Στη συνέχεια, ένα τρίτο όχημα προσπαθώντας να αποφύγει τα δύο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν εξετράπη της πορείας του.

Στο σημείο βρέθηκαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Η Μουδανιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη παραμένει κλειστή με την Τροχαία να παραμένει στο σημείο μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα και να γίνει αποκάθαρση του οδοστρώματος.

Πηγή: Thestival

Θλίψη! Νεκρός σε τροχαίο στην Θεσσαλονίκη!

Νεκρός ένας 30χρονος άνδρας το απόγευμα της Παρασκευής μετά από τροχαίο δυστύχημα, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 17.00, σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Ωραιοκάστρου, με κατεύθυνση τα Διαβατά.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος έφυγε από το δρόμο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ανετράπη εκτός οδοστρώματος.

Ο 30χρονος οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 29χρονος συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Πηγή: thestival.gr