Θρήνος! Πέθανε πρόεδρος μυστικών υπηρεσιών!

Θλίψη!

Θρήνος! Πέθανε πρόεδρος μυστικών υπηρεσιών!

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε πρόεδρος μυστικών υπηρεσιών! Βρέθηκε νεκρός, φέροντας τραύμα από σφαίρα, ανακοίνωσαν οι αρχές!

Το πτώμα του πρώην διευθυντή των SNB Γκεόργκι Κουτογιάν βρέθηκε με το «σημάδι ενός τραύματος από σφαίρα», δήλωσε σε ανακοίνωση η αρμενική επιτροπή έρευνας χωρίς να διευκρινίσει ποια εκδοχή θεωρεί πιθανότερη.

Στενός συνεργάτης του πρώην προέδρου Σερζ Σαρκισιάν, ο 39χρονος Κουτογιάν ηγείτο της SNB από το 2016 έως την καθαίρεσή του τον Μάιο του 2018 στον απόηχο της ανόδου στην εξουσία του μεταρρυθμιστή Νικόλ Πατσινιάν έπειτα από τρείς εβδομάδες αντικυβερνητικών διαμαρτυριών.

Σύμφωνα με τη ρωσική ιστοσελίδα Gazeta. Ru, o Κουτογιάν έπασχε τον τελευταίο καιρό από κατάθλιψη. Δίπλα στο πτώμα του βρέθηκε ένα άδειο μπουκάλι κονιάκ και ένα όπλο. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός τετράχρονου αγοριού.

Πέθανε πρόεδρος μυστικών υπηρεσιών

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες που ένας πρώην αξιωματούχος των οργάνων ασφαλείας βρίσκεται νεκρός. Τον Σεπτέμβριο του 2019, ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας Χάικ Χαρουτιουνιάν βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, με ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Ο Χαρουτιουνιάν, ο οποίος ηγείτο της αστυνομίας από το 2003 έως το 2008, είχε καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη που διεξάγεται αυτή την περίοδο σε βάρος του πρώην προέδρου Ρόμπερτ Κοτσαριάν, ο οποίος κατηγορείται για υποκίνηση πραξικοπήματος που είχε οδηγήσει σε αιματηρές διαδηλώσεις το 2008.

Πρόσφατα επίσης, είχε επικρατήσει πανικός στα μέσα ενημέρωσης, όταν διάσημος πολιτικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με μεγάλο κίνδυνο για την υγεία του.

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος! Πέθανε γνωστός Έλληνας πολιτικός!

Θρήνος σκορπίστηκε στον κοινοβουλευτικό χώρο με την είδηση ότι γνωστός Έλληνας πολιτικός πέθανε!

Ο πρώην υπουργός σπούδασε Νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ήταν βουλευτής στις εκλογές του 1985, 1989, 1990, 1996, 2004 και 2007!

Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Απόστολο Σταύρου! Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη, 14/1/2020, στις 3 μμ, στον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, στα Σπάτα.

Πέθανε πολιτικός

Η οικογένεια του Αποστόλου Σταύρου ζητά από όσους επιθυμούν αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας "ΓΑΛΙΛΑΙΑ".

Πρόσφατα επίσης, είχε επικρατήσει πανικός στα μέσα ενημέρωσης, όταν διάσημος πολιτικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με μεγάλο κίνδυνο για την υγεία του.

Πηγή: athensmagazine.gr