Έκτακτο: Επεισόδια στη Μόρια! Ρίχνουν χημικά τα ΜΑΤ

Προσπαθούν να εμποδίσουν την πορεία 2000 μεταναστών

Έκτακτο: Επεισόδια στη Μόρια! Ρίχνουν χημικά τα ΜΑΤ

Έκτακτη είδηση με επεισόδια που γίνονται στη Μόρια μεταξύ αστυνομικών και μεταναστών. Οι μετανάστες διαμαρτύρονται για τις συνθήκες στη Μόρια καθώς και για τον εγκλωβισμό τους στο νησί και για αυτό τον λόγο κάνουν πορεία.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να εμποδίσουν την πορεία 2000 μεταναστών – προσφύγων που ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί από το ΚΥΤ Μόριας με κατεύθυνση προς την πόλη της Μυτιλήνης.

Οι μετανάστες διαμαρτύρονται για τις συνθήκες στη Μόρια καθώς και για τον εγκλωβισμό τους στο νησί.

Εδώ και περίπου μια ώρα διεξάγεται ένας κλεφτοπόλεμος μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και μεταναστών που σκαρφαλώνουν στους γύρω λόφους με σκοπό να προσπεράσουν τον αστυνομικό κλοιό.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κάνει χρήση χημικών και η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τα μικρά παιδιά. Τα επεισόδια είναι κυρίως από τον Καρά Τεπέ μέχρι το εργοστάσιο της ΔΕΗ. Ο δρόμος παραμένει κλειστός.

Ενώ, πριν λίγο καιρό είχε προκαλέσει σοκ η είδηση ότι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου Αστυνομικό που μόλις είχε γυρίσει από το μήνα του μέλιτος!

elefterostypos.gr

Μόρια: Επίθεση με μαχαίρι σε 18χρονη! Ποια είναι η κατάσταση της;

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε 18χρονη στη Μυτιλήνη! Ποια είναι η κατάσταση της σύμφωνα με πληροφορίες;

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, 18χρονη από το ΚΥΤ της Μόριας.

Οπως αναφέρει τοπική ιστοσελίδα του νησιού η νεαρή από το Αφγανιστάν νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, καθώς φέρεται να τραυματίστηκε μετά από επίθεση 20χρονου Αφγανού με μαχαίρι στο ΚΥΤ της Μόριας.

Η 18χρονη φέρει τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο 20χρονος συνελήφθη από την αστυνομία, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.
Το αιματηρό συμβάν σημειώνεται λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία 20χρονου, κατά τη διάρκεια καβγά. Ο νεαρός είναι ο δεύτερος νεκρός μέσα σε ένα μήνα στον καταυλισμό μεταναστών στη Μόρια.

Πηγή: iefimerida.gr