Σοκ στην Μαδρίτη: Αεροπλάνο έζησε τρομοκρατική πτήση! Τι συνέβη;

Τι έδειξαν τα βίντεο;

Σοκ στην Μαδρίτη: Αεροπλάνο έζησε τρομοκρατική πτήση! Τι συνέβη;

Σοκ επικρατεί στην Μαδρίτη με την τελευταία είδηση και το αεροπλάνο που έζησε τρομοκρατική πτήση! Τι συνέβη ακριβώς, τι λένε οι πληροφορίες και τι κατέγραψαν οι κάμερες από το συμβάν;

Το αεροπλάνο είχε χάσει έναν από τους τροχούς του, ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα και με τη μία μηχανή, καθώς κομμάτια του τροχού είχαν πέσει στην τουρμπίνα. Το αεροσκάφος βρισκόταν στον αέρα για ώρες, όπως μεταδίδει η El Pais, προκειμένου να καταναλώσει όσο το δυνατό περισσότερα καύσιμα για να αποκτήσει ασφαλές όριο βάρους και να επιχειρήσει να προσγειωθεί.

Βίντεο από το αεροπλάνο της Canadian Airlines
Ο πιλότος του Boeing 767 ζήτησε από τον πύργο ελέγχου να επιστρέψει στο αεροδρόμιο και να κάνει αναγκαστική προσγείωση, περίπου 30 λεπτά μετά την απογείωσή του αεροπλάνου από τη Μαδρίτη.
Στο Twitter κάνουν τον γύρο του διαδικτύου βίντεο με το τι γινόταν στο εσωτερικό του αεροπλάνου. Βίντεο που φέρεται να είναι από το εσωτερικό του αεροπλάνου των Καναδικών Αερογραμμών.

Το πρόβλημα στο αεροπλάνο προκάλεσε αναστάτωση εντός της καμπίνας. Σύμφωνα με την El Pais, αρχικά υπήρχε εκνευρισμός, ενώ στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν.

Μετά από ώρες το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια. Στο αεροδρόμιο είχαν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα με την πυροσβεστική να βρίσκεται κοντά στον διάδρομο προσγείωσης για παν ενδεχόμενο.

Θυμίζουμε πως ακόμη μία τραγωδία σημειώθηκε στον αέρα, με ένα αεροπλάνο να συντρίβεται με 180 επιβάτες!

Πηγή: iefimerida.gr

Θρίλερ! Αεροπλάνο πασίγνωστης τραγουδίστριας συνετρίβη και τυλίχθηκε στις φλόγες!

Θρίλερ με αεροπλάνο πασίγνωστης τραγουδίστριας, το οποίο συνετρίβη και τυλίχθηκε στις φλόγες!

Το ιδιωτικό αεροσκάφος κατέληξε στο χορτάρι, κοντά στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου του Ααρχους, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Πρόκειται για να μικρό αεροσκάφος, που μετέφερε την ομάδα της Pink, τυλίχθηκε στις φλόγες έπειτα από αναγκαστική προσγείωση, στη Δανία.

 Θρίλερ! Αεροπλάνο πασίγνωστης τραγουδίστριας συνετρίβη και τυλίχθηκε στις φλόγες!

Η Pink δεν επέβαινε στο αεροσκάφος. Ο μάνατζερ της τραγουδίστριας ήταν ανάμεσα στους 10 επιβάτες του Cessna, το οποίο είχε τριμελές πλήρωμα. Κανένας δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Pink στη Νορβηγία, Κρίστιν Σβέντσεν.

Μετά τη συναυλία της Pink στο Οσλο, την προηγούμενη νύχτα, η ομάδα της ταξίδευε στη Δανία όπου θα κάνει την επόμενη εμφάνισή της, στο πλαίσιο της περιοδείας της Beautiful Trayma.

Θρίλερ! Αεροπλάνο πασίγνωστης τραγουδίστριας συνετρίβη και τυλίχθηκε στις φλόγες!

Μεγάλη προσοχή: Υπάρχει κίνδυνος να εκραγούν αυτά τα αεροπλάνα!

Πηγή: iefimerida.gr

Αεροπορική τραγωδία με 17 νεκρούς!

Αεροπορική τραγωδία με 17 νεκρούς και 12 τραυματίες, μετά την πτώση στρατιωτικού αεροσκάφους!

Αμέσως στο σημείως έτρεξαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής!

Στρατιωτικό αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή της πόλης Ραβαλπίντι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τόσο τα πέντε μέλη του πληρώματός του όσο και 12 πολίτες, γνωστοποίησε το γενικό επιτελείο με ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε σήμερα.

Άλλοι 12 πολίτες τραυματίστηκαν στη συντριβή του αεροσκάφους, που προκάλεσε πυρκαγιά στην πόλη. Ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής έσπευσαν επιτόπου για να διακομίσουν τα θύματα σε νοσοκομεία και να κατασβέσουν τη φωτιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του επιτελείου.

Επιβάτης πτήσης προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα, φώναζε «θα σας σκοτώσω όλους» και τώρα θα πληρώσει χιλιάδες ευρώ!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που το στρατιωτικό αεροσκάφος πέφτει πάνω στα σπίτια: