Σοκ στην Αλεξανδρούπολη - Γυναίκα κάηκε ζωντανή στο σπίτι της

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από σόμπα πετρελαίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στην Αλεξανδρούπολη - Γυναίκα κάηκε ζωντανή στο σπίτι της

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως στην Αλεξανδρούπολη, μία άτυχη γυναίκα κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά προκλήθηκε από την ίδια όταν προσπάθησε να ανάψει μία σόμπα πετρελαίου.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στις Φέρες του Δήμου Αλεξανδρούπολης, και η γυναίκα που έχασε τη ζωή της ήταν 91 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η σορός της ηλικιωμένης, η οποία διέμενε μόνη, εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική μετά την κατάσβεση της φωτιάς και κατά τη διαδικασία καθαρισμού της οικίας, ενώ βάσει των πρώτων στοιχείων η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε όταν η ηλικιωμένη προσπάθησε να ανάψει τη σόμπα πετρελαίου.

Στην κατάσβεση επιχείρησε ένα όχημα με δύο πυροσβέστες, παρουσία και της αστυνομίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο Ανακριτικό Γραφείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, νεκρό από φωτιά έπεσε και ένα εξάχρονο παιδί στη Μόρια.

Πέρα από τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη, μεγάλη φωτιά ξέσπασε και στη Θεσσαλονίκη σε κτήριο χθες το μεσημέρι

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε κτήριο στη Θεσσαλονίκη, νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Μέσα στο κτήριο που τυλίχθηκε στις φλόγες, έμεναν άστεγοι!

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε κτίριο στο πρώην στρατοπέδου Κόδρα, στην Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που έδωσαν μάχη και κατόρθωσαν να σβήσουν τις φλόγες. Ενώ, σε τραγωδία εξελίχθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Μόρια την Δευτέρας, αφού ένα παιδάκι 6 ετών μόλις έχασε τη ζωή του.

Το κτίριο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ άγνωστα παραμένουν τα αίτια της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, στο κτίριο διέμεναν κατά καιρούς άστεγοι.

Πηγή: athensmagazine.gr