Καρέ - καρέ οι κινήσεις της 35χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι

Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καρέ - καρέ οι κινήσεις της 35χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι

Μέσα από ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, φάνηκαν, καρέ - καρέ οι κινήσεις της 35χρονης φερόμενης δράστριας, μετά την επίθεση που έγινε με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα στην περιοχή της Καλλιθέας.

Στο βίντεο αυτό καταγράφονται οι κινήσεις της 35χρονης και την Τρίτη 19 Μαΐου και την Τετάρτη.

Μάλιστα απεικονίζεται η φερόμενη ως δράστης να φεύγει από το σημείο τρέχοντας αφού επιβιβάζεται σε ταξί! Αποκάλυψη έγινε και για τον τρόπο με τον οποίο αγόρασε το βιτριόλι η δράστρια. Δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Επίθεση με βιτριόλι δράστρια

Το κλειστό κύκλωμα έχει καταγράψει την ίδια γυναίκα στις 19 Μαΐου, για κατόπτευση του χώρου ή ακόμη και για να κάνει την επίθεση, κάτι που όμως δεν έγινε εκείνη την ημέρα.

Η φερόμενη ως δράστις της επίθεσης, που εμφανίζεται στο εν λόγω βίντεο που παρουσίασε το δελτίο της ΕΡΤ, έχει καταγραφεί και την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι, να φορά την ίδια περούκα και την καπαρντίνα, να απομακρύνεται με ταχύτητα από το κτήριο, όπου στεγάζεται το γραφείο της 34χρονης, να προσεγγίζει το ταξί που είχε καλέσει, να επιβιβάζεται σε αυτό και να απομακρύνεται από την Καλλιθέα.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της 34χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι

Για την κατάσταση της υγείας της 34χρονης Ιωάννας, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, μίλησε στο «Mega» η διευθύντρια του Τμήματος Πλαστικής χειρουργικής του Λάτσειου Κέντρου στο «Θριάσιον» Νοσοκομείο, Μαρία Καλόφωνου.

Η άτυχη γυναίκα έχει υποβληθεί ήδη σε τρία χειρουργεία με τελευταίο αυτό του Σαββάτου, ενώ τα επόμενα αναμένονται να πραγματοποιηθούν σε δέκα μέρες. «Είναι αγωνίστρια», υποστήριξε η κυρία Καλόφωνου.

Την ίδια στιγμή στη δημοσιότητα βγήκε και ένα νέο βίντεο με την δράστρια, λίγο μετά την επίθεση με βιτριόλι. Δείτε εδώ τις σοκαριστικές εικόνες.

Την ψυχολογική της κατάσταση διαχειρίζεται ομάδα ψυχολόγων του νοσοκομείου, η οποία είναι της άποψης πως πρέπει να δίνονται όλες οι πληροφορίες στο θύμα, αλλά με το σωστό τρόπο.

34χρονη χειρουργεία

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της, οι βλάβες στο πρόσωπο είναι βαθιές κι έχουν χαθεί στοιχεία του δέρματος που δεν αναπληρώνονται. «Θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε με αυτά που έχουμε, συστηματικά χωρίς βιασύνη», σημείωσε η κυρία Καλόφωνου και πρόσθεσε πως κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί και αν θα επανέλθει πλήρως.

Το ιδιαίτερο σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με την γιατρό, είναι τα αίτια της επίθεσης, ο δόλος, η διάθεση, αλλά και το μέσο.

Πηγή: protothema.gr