Βρέθηκε η 15χρονη από τη Θεσσαλονίκη που είχε εξαφανιστεί

Τέλος στον εφιάλτη

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Βρέθηκε η 15χρονη από τη Θεσσαλονίκη που είχε εξαφανιστεί

Ένα αίσιο τέλος σημειώθηκε στην υπόθεση της εξαφάνισης της 15χρονης Κωνσταντίνας Σωτηροπούλου που είχε πριν από λίγες μέρες εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικότερα, α ίχνη της Κωνσταντίνας είχαν χαθεί την Παρασκευή. Ευτυχές τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 15χρονης στη Θεσσαλονίκη τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί την Παρασκευή.

Βρέθηκε η 15χρονη από τη Θεσσαλονίκη

Όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού η μικρή Κωνσταντίνα βρέθηκε καλά στην υγεία της στην περιοχή της Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου.Για τον εντοπισμό της 15χρονης είχε εκδοθεί και Amber Alert.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Θετικά είναι τα νέα καθώς βρέθηκε και η 13χρονη που είχε επίσης εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός - Εξαφανίστηκε 16χρονη στην Ξάνθη

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Ξάνθης, για την εξαφάνιση της 16χρονης, Ιλκνούρ Μ. Η εξαφάνιση της μικρής έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις Αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

Στις 26/7/2020, στις 07:00, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή της Ξάνθης, η Ιλκνούρ Μ., 16 ετών. Η Ιλκνούρ Μ.έχει ύψος 1,65 μ., 52 κιλά βάρος, καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσετζιν παντελόνι, γαλάζια μπλούζα, λευκά αθλητικά παπούτσια και κρατούσε εκρού σχολική τσάντα με λουλούδια.

Ένα θρίλερ έχει λάβει χώρα και στην Κρήτη όπου αγνοούνται 4 άνθρωποι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Εξαφάνιση 16χρονης στην Ξάνθη

Πηγή: ethnos.gr