Φωτιά σε εστιατόριο στο Παλαιό Φάληρο!

Συναγερμός!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φωτιά σε εστιατόριο στο Παλαιό Φάληρο!

Φωτιά ξέσπασε σε εστιατόριο στο Παλαιό Φάληρο το απόγευμα της Δευτέρας (26/10), με αποτέλεσμα η πυροσβεστική να τεθεί σε συναγερμό.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ευτυχώς δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι, ενώ το ίδιο έγινε προ ημερών στη Γλυφάδα. Φωτιά και σε κτίριο στην Αθήνα!

Φωτιά σε εστιατόριο της Γλυφάδας!

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη στην Πυροσβεστική έπειτα από εκδήλωση πυρκαγιάς σε εστιατόριο στο κέντρο της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου της Πυροσβεστικής η πυρκαγιά έχει εκδηλώθηκε από την κουζίνα και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην καμινάδα. .

Φωτιά στον Υμηττό!

Ανησυχία προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχή του Υμμητού, από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σημείο.

Οι καπνοί ήταν ορατοί κι από άλλα σημεία της Αθήνας, όμως, υπήρξε παρέμβαση της πυροσβεστικής που κατέσβησε τη φωτιά.

Η φωτιά ξεκίνησε από ένα ΙΧ αυτοκίνητο, όμως με γρήγορη παρέμβαση της πυροσβεστικής τέθηκε σύντομα υπό έλεγχο.

Μέχρι να παρέμβει η ΠΥ, η φωτιά πρόλαβε και έκαψε ξερά χόρτα σε μικρή έκταση δίπλα από το όχημα που τυλίχτηκε στις φλόγες.

Φωτιά τώρα στην Κερατέα!

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην Κερατέα και, συγκεκριμένα, την περιοχή των Μεγάλων Πεύκων σε χαμηλή βλάστηση, με όλα να ξεκινούν το μεσημέρι της Πέμπτης (22/10).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική δεν ελλοχεύει κίνδυνος, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, για κατοικίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, ενώ σοκ υπήρξε από νεκρό εξαιτίας μιας φωτιάς σε διαμέρισμα.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 1 αεροσκάφος και 1 ελικόπτερο. Παράλληλα, συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες.