Κορωνοϊός: Εντοπίστηκε νέο κρούσμα στην ομάδα Μπάσκετ του Ολυμπιακού

Δείτε την ανακοίνωση που έκαναν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορωνοϊός: Εντοπίστηκε νέο κρούσμα στην ομάδα Μπάσκετ του Ολυμπιακού

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στον μπασκετικό Ολυμπιακό, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ την Κυριακή.

Με βάση την ενημέρωση, το κρούσμα (το δεύτερο που προκύπτει το τελευταίο 24ωρο) είναι ασυμπτωματικό και δεν είχε έρθει σε επαφή με την ομάδα μετά την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου. Δείτε εδώ το πρώτα κρούσμα που εντόπισαν στην ομάδα!

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως ακόμη ένα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον Covid-19. Το συγκεκριμένο κρούσμα, το οποίο είναι ασυμπτωματικό, δεν είχε έρθει σε επαφή με την ομάδα μετά την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου.

Σήμερα (15/11) οι "ερυθρόλευκοι" υποβλήθηκαν σε νέα τεστ για Covid-19 και εν αναμονή των αποτελεσμάτων -ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο- οι παίκτες προπονήθηκαν ατομικά».

Πηγή: protothema.gr

Κορωνοϊός: Θετικός ο προπονητής της Μίλαν

Ο 55χρονος Ιταλός προπονητής, μετά από τεστ που υποβλήθηκαν άπαντες στη Μίλαν, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Αυτό ήταν και το μοναδικό κρούσμα στις τάξεις των «ροσονέρι» καθώς τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών και μελών της ομάδας, ήταν αρνητικά.

Με ανακοίνωση της η Μίλαν, γνωστοποίησε ότι ο Πιόλι διαγνώστηκε με κορωνοϊό θα παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι του κι έτσι η προπόνηση η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (14/11) αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (16/11). Θετικός ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος

Πηγή: protothema.gr

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΆΟΚ

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ο τελευταίος παίκτης του ΠΑΟΚ που διαγνώστηκε με κορωνοϊό, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή. Τα τεστ που έγιναν έδειξαν ένα ακόμα κρούσμα.

Με ανάρτησή του λοιπόν στο instagram, ο Έλληνας μπακ γνωστοποίησε ότι είναι ο ίδιος που βρέθηκε θετικός, αντιμετωπίζοντας το μάλιστα με χιούμορ. Πέθανε από κορωνοϊό ο γιατρός της Βουλής.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Για την οικονομία της κουβέντας, ας παραδεχθούμε απλώς ότι ο Νοέμβρης δεν είναι ο μήνας μου! Μετά τον τραυματισμό μου, ήρθε η ώρα να προστεθώ κι εγώ στη λίστα των ανθρώπων που έχουν covid.Δίχως συμπτώματα, αλλά και πάλι το επόμενο διάστημα το πρόγραμμα αναγκαστικά έχει σπίτι, ατομική αποθεραπεία, διάβασμα και ξεκούραση. Να προσέχετε τους εαυτούς σας, τους γύρω σας και όσους έχουν πραγματικά ανάγκη».

Πηγή: iefimerida.gr