Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός ΙΧ - Έπεσε το βαν του πάνω σε γερανό της τροχαίας

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός ΙΧ - Έπεσε το βαν του πάνω σε γερανό της τροχαίας

Τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγο στην Θεσσαλονίκη με έναν οδηγό ΙΧ να βρίσκει ακαριαίο θάνατο, καθώς το βαν που οδηγούσε έπεσε πάνω σε γερανό της τροχαίας.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος μέχρι στιγμή είναι άγνωστες ενώ το συμβάν διαδραματίστηκε περίπου στις 2.30μμ, στην περιοχή της Νέας Ραιδεστού.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο άτυχος οδηγός του οχήματος, ο οποίος είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Η σορός του διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος θα διερευνήσει η τροχαία. Τραγωδία επικρατεί και στην Κέρκυρα με τον θάνατο ενός 14χρονου που παρασύρθηκε από μηχανή!

Τραγωδία στην Αντίπαρο - 3 νεκροί από πτώση ΙΧ στο λιμάνι

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο λιμάνι της Αντιπάρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οδηγός Ι.Χ. αυτοκίνητου στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο άτομα, έπεσε στο λιμάνι της Αντιπάρου.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες του Λιμανικού και της Αστυνομίας καθώς και δύτες που έχουν βουτήξει για να ανασύρουν τους τρεις επιβάτες.
Όπως μεταδίδει η «Φωνή της Πάρου» πρόκειται για μία γυναίκα 75 ετών, τον σύζυγό της και την οικιακή βοηθό τους. Η τελευταία είναι αλλοδαπή. Θρήνος επικρατεί και στους Αγίους Θεοδώρους με τον 28χρονο που αυτοκτόνησε με λουρί σκύλου!

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα και ο οδηγός του δεν έκανε καμία προσπάθεια να αποφύγει την πτώση στο νερό.

Τραγωδία στην Κω - Έπεσε το αμάξι της στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρή

Τραγωδία με θύμα μία 65χρονη αλλοδαπή γυναίκα, σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Κω, όταν το αυτοκίνητό της βρέθηκε στην θάλασσα και στη συνέχεια ανασύρθηκε νεκρή.

Το δυστύχημα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ σημειώθηκε στο λιμάνι της Κεφάλου, όπου κάτω από αδιευκρίνιστες, προς το παρόν, συνθήκες, το ΙΧ της 65χρονης οδηγού, υπηκόου της Ιρλανδίας, βρέθηκε στην θάλασσα.

Το λιμενικό ξεκίνησε επιχείρηση για να ανασύρει το όχημα και την γυναίκα, η οποία τελικά ανασύρθηκε νεκρή. Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε από γερανοφόρο όχημα με το Λιμενικό να κάνει έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.