Σπαραγμός στη Κεφαλονιά: Νεκρός ο 20χρονος Παναγιώτης και η 16χρονη Ελευθερία!

Ανείπωτος θρήνος στο νησί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπαραγμός στη Κεφαλονιά: Νεκρός ο 20χρονος Παναγιώτης και η 16χρονη Ελευθερία!

Μετά τον χαμό της 21χρονης Μυρτούς Φουρουντζόγλου, «παγωμένη» δηλώνει και η κοινωνία της Κεφαλονιάς από τον αδόκητο θάνατο τριών ανθρώπων μετά από τροχαίο δυστύχημα χθες το απόγευμα στην περιοχή Κοκύλια.

Μεταξύ των θυμάτων ο 20χρονος Παναγιώτης και η 16χρονη Ελευθερία, οι οποίοι επέβαιναν στη μοιραία μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις μαρτυρίες κατοίκων το ζευγάρι κατευθυνόταν από το Αργοστόλι προς την Λειβαθώ, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο 20χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε πάνω σε έναν 80χρονο άνδρα ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν πεζός λίγα μετρά μακριά από ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Από τη σύγκρουση ο 80χρονος διαμελίστηκε και πέθανε ακαριαία ενώ λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε και ο 20χρονος. Η 16χρονη βαριά τραυματισμένη είχε παλμούς και έφθασε ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο του νησιού. Κατά τη μεταφορά της εξέπνευσε και αυτή!

Η είδηση του τροχαίου δυστυχήματος και του θανάτου των τριών ανθρώπων έχει βυθίσει στο πένθος την Κεφαλονιά. Η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας είναι γνωστή στο νησί μιας και έχει θέση προϊσταμένης στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου, ενώ ο πατέρας της διατηρεί συνεργείο.

Ο 20χρονος ήταν και αυτός γνωστός στην ευρύτερη περιοχή του Αργοστολίου. Εργαζόταν ως ντελίβερι ενώ βοηθούσε και τον πατέρα του ο οποίο κάνει μονώσεις σε σπίτια. Παράλληλα έχει και σχολή καράτε στην οποία πήγαινε και ο νεαρός. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο Παναγιώτης είχε... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr