Ασύλληπτο - Πατριός κακοποίησε 17χρονη επειδή ήθελε να την παντρέψει με έναν 40χρονο

Σοκαριστικές αποκαλύψεις!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ασύλληπτο - Πατριός κακοποίησε 17χρονη επειδή ήθελε να την παντρέψει με έναν 40χρονο

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένα 17χρονο κορίτσι από τα Πατήσια δέχτηκε κακοποίηση από τον ίδιο της τον πατριό, όταν εκείνη αρνήθηκε να παντρευτεί έναν 40χρονο. Σύμφωνα με το MEGA, 17χρονη αρνιόταν πεισματικά να παντρευτεί τον 40χρονο που της είχε υποδείξει ο πατριός της.

Έτσι, εκείνος μαζί με την μητέρα της, την οδήγησαν σε ένα δωμάτιο και την κακοποίησαν. Τη χτύπησαν και έφτασαν στο σημείο να προσπαθήσουν ακόμη και να την πνίξουν με ένα μαξιλάρι.

Από την άλλη, οι αστυνομικοί ερευνούν αν η κοπέλα έχει υποστεί και σεξουαλική κακοποίηση από τον 53χρονο πατριό της. Τέλος, να τονίσουμε πως η μητέρα της 17χρονης και ο πατριός της έχουν συλληφθεί από τους αστυνομικούς μετά τις καταγγελίες της κοπέλας. Μάλιστα, καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με τον βιασμό της 8χρονης από την Ρόδο.

Οι πληροφορίες του MEGA για την κακοποίηση της 17χρονης

Φρίκη στην Θεσσαλονίκη - Μητέρα βίαζε τις 2 ανήλικες κόρες της

Την απόλυτη φρίκη ζούσαν δύο αδελφές στη Θεσσαλονίκη, τις οποίες κακοποιούσε σεξουαλικά η μητέρα τους. Τα δύο κορίτσια αποφάσισαν να σπάσουν τη σιωπή τους στην κάμερα του Mega. Η μεγαλύτερη, 20 χρόνων σήμερα, πήρε τη 15χρονη αδελφή της και μαζί προχώρησαν στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Η 20χρονη είπε για τους γονείς της ότι «ήταν απαίσιοι, η μαμά μου με βίαζε όταν ήμουν μικρή. Μας έχουν καταστρέψει τη ζωή. Νόμιζα ότι αυτό ήταν το νορμάλ. Ετσι μας είχαν μεγαλώσει. Φοβόμουν πάρα πολύ να μιλήσω». Αυτή να πούμε δεν είναι η μόνη υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου. Και αυτή στην Κρήτη ενός 6χρονου είχε σοκάρει.

Η 15χρονη αδελφή της ανέφερε πως «υπήρχαν βράδια που δεν αντιδρούσα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ όσο με κακοποιούσαν. Δεν μπορούσα να συνεχίσω έτσι, δεν άντεχα να ζω άλλο έτσι. Οταν της έλεγα ότι αυτό που κάνεις δεν μου αρέσει και ότι το σώμα μου μού ανήκει και δεν θέλω να μου κάνει αυτά τα πράγματα, εκείνη έλεγε: "κάνεις λάθος, το σώμα σου είναι μόνο δικό μου, εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτό". Αρχισα να την κλωτσάω, να τη σπρώχνω, την παρακαλούσα να σταματήσει, αλλά εκείνη δεν σταματούσε».

Η 15χρονη κατήγγειλε ακόμη ότι και ο σύντροφος της μητέρας της την κακοποιούσε. «Με έβαλαν στο δωμάτιο να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του μέσα από το εσώρουχό μου. Είχα παγώσει, είχα πανικοβληθεί. Κοίταξα τη μητέρα μου, της έδειξα πόσο με ενοχλεί, αλλά εκείνη μου έκανε ένα νεύμα ότι πρέπει να κάτσεις, και έφυγε».