Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Ένας 63χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του

Την υποχρέωνε να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Ένας 63χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του

Ένοχος κρίθηκε από τον εισαγγελέα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης ο 63χρονος άνδρας ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του φωτογραφίζοντας και βιντεοσκοπώντας παράλληλα τις αρρωστημένες πράξεις του.

Μάλιστα, το δικαστήριο τον καταδίκασε ομόφωνα σε κάθειρξη 18 ετών, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού, ενώ του επέβαλε και χρηματική ποινή ύψους 100.000 ευρώ για το οπτικοακουστικό υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του με την ανήλικη, ως υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Από την άλλη, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε έρευνα όπου εντόπισαν στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή συνολικά 169 αρχεία που απεικόνιζαν την ανιψιά του σε άσεμνες πόζες και σεξουαλικές πράξεις μαζί του.

Ο ίδιος στην απολογία του αποδέχθηκε τις ενέργειές του, υποστηρίζοντας ότι τίποτα δεν έγινε με εξαναγκασμό ούτε επρόκειτο για βιασμό. Άλλη μια αντίστοιχη υπόθεση στα Τρίκαλα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς πατέρας βίαζε την τρίχρονη κόρη του.

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο προπονητής τένις που αποπλανούσε ανήλικες αθλήτριες

Ο προπονητής τένις ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλάνησε ανήλικες μαθήτριές του, κρίθηκε προφυλακιστέος την Τρίτη. Μάλιστα, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγείται στις φυλακές.

Μεταξύ άλλων, εντύπωση προκαλούν οι δημοσιεύσεις του προπονητή τένις στα σόσιαλ μίντια, όπου εμφανίζεται ιδιαίτερα διαχυτικός και προστατευτικός με τις μαθήτριες του.

Ο 35χρονος προπονητής φέρεται να εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του για περισσότερα από πέντε χρόνια για να πλησιάζει κοριτσάκια και να τα «πείθει» να συνάπτουν σχέσεις μαζί του.

Μάλιστα, ο πατέρας του προπονητή μιλώντας στο Live News παραδέχτηκε ότι ο γιος του είχε σχέση με τη μαθήτρια, η οποία όμως ήταν με την συναίνεση της, όπως ανέφερε.