«Eπειδή δεν την ήθελε...» - Η αποκάλυψη του ξαδέλφου του παίκτη ριάλιτι που κατηγορείται για παρενόχληση 16χρονης

To δικαστήριο έχει οριστεί για τον Φεβρουάριο του 2023

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Eπειδή δεν την ήθελε...» - Η αποκάλυψη του ξαδέλφου του παίκτη ριάλιτι που κατηγορείται για παρενόχληση 16χρονης

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί της Κυριακής (23/1) ο ξάδελφος του παίκτη ριάλιτι που κατηγορείται για τη σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης καθώς και η δικηγόρος που εκπροσωπεί την ανήλικη κοπέλα.

«Το συμβάν έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2021. Ο κατηγορούμενος θώπευσε την ανήλικη κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και της είπε να τον συνοδεύσει στην οικία του για την τέλεση άλλων ασελγών πράξεων.

Κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, κατέθεσε τη δική του εκδοχή, σχηματίστηκε δικογραφία, ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο αδικήματα, έχει προσδιοριστεί το δικαστήριο για τον Φεβρουάριο του 2023», είπε αρχικά η δικηγόρος της κοπέλας.

Οι δηλώσεις του ξαδέλφου του παίκτη ριάλιτι

«Είναι το πιο καθαρό παιδί που υπάρχει. Είναι οξύθυμος σαν χαρακτήρας αλλά γι’ αυτό που τον κατηγορούν δεν το πιστεύω γιατί δεν έχει ξανακουστεί κάτι για εκείνον γενικά. Εκείνη τον ήθελε αλλά αυτός όχι. Στην περιοχή μας έχει πέραση γενικά, είναι ωραίο παιδί , τον ήθελαν πολλές αλλά αν την απέρριψε και εκείνη τον κατηγορεί δεν ξέρω. Το κορίτσι δεν είναι 13 ετών, πάει Β’ Λυκείου.

Δε γίνεται να τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση επειδή δεν την ήθελε. Ούτε ξέρω αν έχουν φιληθεί. Ο ξάδερφός μου δεν μου έχει αναφέρει τίποτα γι’ αυτό το κορίτσι. Δε ξέρω το ποιόν της κοπέλας αλλά εμείς εδώ είμαστε μικρή κοινωνία και προσπαθούμε να μεγαλοπιαστούμε από κάπου για να ανοίξουμε τα φτερά μας. Τόσο καιρό αυτή η κοπέλα δεν έλεγε κάτι, τώρα μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι γιατί το κάνει; Τώρα το θυμήθηκε ξαφνικά; Δεν έχω τον ξάδερφό μου για τέτοιο άνθρωπο. Είναι πολύ προστατευτικός με τις γυναίκες», είπε χαρακτηριστικά.

Η κατάθεση της 16χρονης

«Αργά το βράδυ στις 2 Δεκεμβρίου επέστρεφα στο σπίτι μου μετά από βόλτα με τις φίλες μου. Στην πλατεία που βρίσκεται στη γειτονιά μου στα… Ξαφνικά με πλησίασε ένας άντρας, με τράβηξε από την κουκούλα μου κι άρχισε να μου μιλάει έντονα αλλά με γλυκόλογα. Πάγωσα. Ξαφνικά εκείνος άρχισε να με θωπεύει στο σώμα μου, στους γοφούς, στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Του έλεγα να σταματήσει κι εκείνος ήθελε μιλώντας με έντονο ύφος να τον ακολουθήσω στο σπίτι του για να μου κάνει μασάζ.

Άρχισα να φωνάζω, τον έσπρωξα κι άρχισα να τρέχω. Πήγα στο σπίτι μου γρήγορα και κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου. Έτρεμα από τον φόβο. Την άλλη μέρα, μόλις σχόλασα από το Λύκειο, τηλεφώνησα στον πατέρα μου και του είπα όλα όσα έγιναν και κατευθύνθηκα στο αστυνομικό τμήμα. Ήρθε εκεί και ο πατέρας μου και κάναμε μήνυση για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά του… που σήμερα είναι σε ριάλιτι».