Κυψέλη: Προφυλακιστέοι η μάνα και ο σύντροφός της για τη δολοφονία του 7χρονου

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κυψέλη: Προφυλακιστέοι η μάνα και ο σύντροφός της για τη δολοφονία του 7χρονου

Την προφυλάκιση της μητέρας και του συντρόφου του διέταξε ο ανακριτής και ο εισαγγελέας μετά την απολογία τους για το φρικιαστικό έγκλημα στην Κυψέλη με θύμα τον 7χρονο γιο της κατηγορούμενης.

Προκαλούν ανατριχίλα τα όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς η μητέρα και ο σύντροφός της, οι οποίοι δολοφόνησαν με τον πιο βάρβαρο και απάνθρωπο τρόπο το μικρό παιδί.

Η 29χρονη σύγχρονη «Μήδεια» φαίνεται μάλιστα πως γνώριζε και για τον αυτοσχέδιο τάφο που είχε κατασκευάσει ο 33χρονος για να κρύψει το πτώμα του γιου της, αλλά και για το ότι εκείνος στη συνεχεία τοποθέτησε τα οστά του μέσα στην εργαλειοθήκη.

Παράλληλα, η μητέρα, σύμφωνα με το OPEN, υποστήριξε ότι δεν επιθυμούσε να μάθει άλλες λεπτομέρειες καθώς έπασχε από κατάθλιψη και δεν ήθελε να επιβαρυνθεί περαιτέρω.

Το ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη για την τραγωδία στην Κυψέλη

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 7χρονου στην Κυψέλη, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει ένα σχόλιο το μεσημέρι της Τρίτης (15/2) στην εκπομπή της για τα περιστατικά αυτά που συμβαίνουν δίπλα μας, ωστόσο κανείς δεν τα παίρνει χαμπάρι.

«Πόσα παιδιά περνάνε τραγικά δύσκολα και ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση; Το έχουμε ξαναπεί και θα το λέω και θα το ξαναλέω, αυτό το κορίτσι, που έκρυβε τις μελανιές του για να μην πει τι; Αυτό που συμβαίνει μέσα στο σπίτι του, που αν η δασκάλα δεν είχε αρχίσει να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά ή ο διευθυντής του σχολείου, τι θα είχε απογίνει; Αυτά είναι τα θέματα, γι αυτές τις καταστάσεις να μιλάμε.

Αυτές τις ακραίες περιπτώσεις που λες “μα δεν είναι δυνατόν”. Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα γύρω μας, αυτήν την εποχή. Κι εμείς; Που είμαστε; Τι κάνουμε; Δεν ακούμε τίποτα; Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.