Τραγωδία Πάτρα: "Διέκοψα την εγκυμοσύνη, θα ήταν..." - Η αποκάλυψη της μητέρας

"αυτό που ζω δεν υπάρχει"

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα:

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και πλέον το θέμα είναι νο1 κάθε μέρα παντού. Οι γονείς των άτυχων κοριτσιών μη μπορώντας πια να διαχειριστούν την κατάσταση, καθώς κάποιοι τους καθρευτίζουν και ως υπεύθυνους, έπειτα από τη συνέντευξη που έδωσαν στην εκπομπή της Ζήνα Κουτσελίνη, μίλησαν και με την Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο τούνελ, προσπαθώντας να βρουν μια άκρη.

Οι άτυχοι γονείς, όπως υποστηρίζουν, εκτός από το θρήνο τους για τον ξαφνικό χαμό των παιδιών τους, έχουν να αντιμετωπίσουν και την οργή του κόσμου και τα διάφορα σχόλια, τα οποία τους ταράζουν καθημερινά, έχοντας χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο τους.

Οι σπαρακτικές δηλώσεις της μητέρας των άτυχων παιδιών στην Πάτρα

«Είμαι ταλαιπωρημένη, έχω χάσει τον ύπνο μου, αυτό που ζω δεν υπάρχει, βλέπουν παντού τον Μπάμπη τον Αναγνωστόπουλο, τον δολοφόνο. Το μόνο λάθος είναι που δεν κάναμε την ανακοίνωση την πρώτη ημέρα. Βέβαια δεν μας άκουσε ποτέ κανένας. Κάναμε γενετικές εξετάσεις και εμείς και τα παιδιά. Καρδιολογικό δεν υπάρχει. Ψάχνουν ένα σύνδρομο για την Τζωρτζίνα.

Τα γονιδιακά δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Είναι στο εξωτερικό. Πιστεύω στο γονίδιο. Ήταν συγκυρία, η μεγαλύτερη έφυγε τελευταία. Η μπέμπα είχε σπάνιο σύνδρομο. Στην οικογένεια δεν είχαμε τίποτα. Θυμώνω για αυτό που συμβαίνει στην οικογένειά μας, είναι μεγάλη αδικία», είπε μεταξύ άλλων.
Ακόμη, η μητέρα των τριών κοριτσιών μίλησε και για την εγκυμοσύνη της, που διέκοψε πρόσφατα μετά τις εξελίξεις: «Θα ήταν ανωριμότητα και επικίνδυνο αν έφερνα στον κόσμο αυτό το παιδί μετά τα όσα έγιναν. Δεν είναι εύκολο, ούτε παιχνίδι».

«Μέσα απ’ όλο αυτόν τον πόλεμο που έχει γίνει δεν περιμένουμε από κανέναν να μας πει ποιοι είμαστε. Ξέρουμε πολύ καλά τι γονείς είμαστε, το μόνο που θέλουμε είναι να μάθουμε τις αιτίες πίσω από τον θάνατο των παιδιών μας. Να μάθουμε τι συνέβη. Γι’ αυτό είχαμε προβεί και στην πρώτη μήνυση, η οποία αρχειοθετήθηκε, γιατί ψάχναμε να βρούμε την αιτία θανάτου της Μαλένας. Ό,τι έχω να πω, θα το πω μόλις τελειώσει αυτή υπόθεση και θα το πω πολύ καλά και μένω εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη δήλωση της Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση στην Πάτρα

Φως στον αιφνίδιο θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, προσπαθεί να ρίξει η Αγγελική Νικολούλη, στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ», καθώς το βράδυ της Παρασκευής 18/2 ασχολήθηκε με τις υποθέσεις των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα και συντάραξαν την κοινή γνώμη.

Η Αγγελική Νικολούλη μπαίνοντας στο πλατό αναφέρθηκε στην υπόθεση λέγοντας πως είναι σε συνεχής επαφή με τους γονείς ενώ βοηθά με διακριτικό τρόπο στην έρευνα κάτι που είχε υποψιαστεί και το κοινό της καθώς στην προηγούμενη εκπομπή της δεν είχε αναφερθεί καθόλου στο γεγονός.

«Τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον όλων κυρίως επιστημόνων και ερευνητών έχει στραφεί στην Πάτρα με μια οικογένεια που μέσα σε ένα διάστημα 2,5 περίπου ετών μετρά τρεις θανάτους παιδιών. παιδάκια πέθαναν από ανακοπή. Οι θάνατοι χαρακτηρίστηκαν περίεργοι και όπως ήταν αναμενόμενο με εντολή εισαγγελέα, οι θάνατοι αυτοί μπήκαν στο μικροσκόπιο των ερευνητών. Αυτά που βιώνουν δεν έχουν προηγούμενο, οι επιθέσεις έχουν ξεπεράσει το όριο και θα έλεγα πως είναι και επικίνδυνο μήπως γίνουν ακραίες .

Είμαστε σε συνεχή επαφή με την οικογένεια σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε κι εμείς με διακριτικότητα, γιατί η επίσημη έρευνα γίνεται από τις αρχές. Μιλάω με την ταλαιπωρημένη μητέρα και την προσεγγίσω και σαν γυναίκα προς γυναίκα και αν πιο έμπειρη μάνα. Η κουβέντα μας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δίνει απαντήσεις αρκετές», είπε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων.