Τραγωδία Πάτρα: Πήρε θέση ο Αλέξης Κούγιας - "Θα τους είχα κλείσει φυλακή"

Όσα ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Πήρε θέση ο Αλέξης Κούγιας -

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών προκειμένου να βρεθεί η άκρη του νήματος της υπόθεσης του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, που έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Ωστόσο οι εξελίξεις δεν σταματάνε να βλέπουν το φως της δημοσιότητας με τους γονείς να είναι σύμφωνα με την κοινή γνώμη τα "μαύρα πρόβατα" της υπόθεσης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης αναμένεται να ρίξουν φως. Το 9χρονο κορίτσι έφυγε τελευταίο χρονικά από τη ζωή με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να αναμένονται αρκετά αργότερα αφού έχουν σταλεί στο εξωτερικό.

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, τοποθετήθηκε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για την υπόθεση και απόσπασμα της έπαιξαν στο Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής 25/2, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν εκπροσωπεί κάποιο πρόσωπο που εμπλέκεται σε αυτήν.

Ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε για την υπόθεση της Πάτρας

«Δεν γνωρίζω φυσικά δικογραφίες, εκθέσεις και καταθέσεις, αλλά με αυτά που διαβάζω και ακούω, αν εκπροσωπούσα την οικογένεια, θα τους είχα κλείσει όλους στη φυλακή».

«Πολλοί, όχι όλοι βέβαια, έχουν βρει δύο ψυχικά ναυάγια και κάνουν τηλεθέαση. Οι γονείς από την πλευρά τους, περιμένουν την ολοκλήρωση της έρευνας, για να μάθουν όπως λένε τι έφταιξε και χάθηκαν τα αγγελούδια τους. Από την πρώτη στιγμή επαναλαμβάνουν πως δεν φοβούνται το παραμικρό, αφού όπως τονίζουν, στάθηκαν στο πλευρό τους και τα βοήθησαν μέχρι το τέλος της ζωής τους», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Νέες αποκαλύψεις των γιατρών - "Το παιδί ήταν μελανιασμένο όταν..."

Το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί, σχετικά με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχει γεννήσει πολλές απορίες, αλλά και κατηγορίες οι οποίες σύμφωνα με την κοινή γνώμη βαραίνουν τους γονείς των κοριτσιών. Οι ίδιοι με τη σειρά τους εμφανώς αγανακτισμένοι, έστειλαν την πρώτη τους μήνυση.

Από τη στιγμή που η 9χρονη έχασε τη ζωή της δίχως να υπάρχει ιατρική εξήγηση και άνοιξαν και οι υποθέσεις των δύο αδερφών της, είναι λογικό πως θα έρθουν στην επιφάνεια στοιχεία που αφορούν στις τρεις παράξενες περιπτώσεις, τα οποία θα έρχονται και σε σύγκρουση με τους ισχυρισμούς των δύο γονιών και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Μια απ’ αυτές προέρχεται από τους γιατρούς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε η 3χρονη, το πρώτο από τα τρία κοριτσάκια που πέθαναν. Σύμφωνα με τη μητέρα, το ασθενοφόρο έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση στο σπίτι της και χάθηκε πολύτιμος χρόνος όμως οι γιατροί δηλώνουν τα αντίθετα.

Το «Live News» στο Mega, φιλοξένησε δηλώσεις των γιατρών που ρίχνουν την ευθύνη στην ίδια, τονίζοντας ότι το παιδί έφτασε στα χέρια τους μελανιασμένο, κάτι που σημαίνει ότι είχε περάσει ώρα από τη στιγμή που έχασε τις αισθήσεις τoυ, μέχρι που έγινε η κλήση στο ΕΚΑΒ.