Τραγωδία Πάτρα: «Εάν είχαμε μια εκκωφαντική νόσο ως...» - Αφοπλίζει ο Γρηγόρης Λέων

«Το περιθώριο της εγκληματικής ενέργειας...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: «Εάν είχαμε μια εκκωφαντική νόσο ως...» - Αφοπλίζει ο Γρηγόρης Λέων

Ο Γρηγόρης Λέων έκανε νέες δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας το μεσημέρι της Δευτέρας 28/3 στο T-Live, την οποία από ότι φαίνεται έχει πάρει πατριωτικά. Ο ξακουστός ιατροδικαστής τις τελευταίες ημέρες κάνει προβλέψεις για το πότε έρχεται το τέλος του όλο ζητήματος και επιμένει σε έναν ισχυρισμό.

Συγκεκριμένα θέτει στο τραπέζι το γεγονός ότι από τη στιγμή, που δεν υπάρχει συγκεκριμένο παθολογικό αίτιο θανάτου η υπόθεση θα συνεχίζει να ''μπάζει''.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Λέων για την υπόθεση της Πάτρας

«Το γεγονός ότι δεν αναφέρεται προς το παρόν καμία παθολογία και δεν αναφέρεται από τον ιατροδικαστή ένα πόρισμα, από μόνο του κάτι σημαίνει. Σημαίνει ότι εάν είχαμε μια εκκωφαντική νόσο ως παθολογία θα ήταν μια υπόθεση η οποία θα είχε λυθεί.

Δεν θα συζητάγαμε καθόλου και δεν θα υπήρχε και το περιθώριο της εγκληματικής ενέργειας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λέων.

Τραγωδία Πάτρα: «Τσακωνόταν με όλο τον κόσμο» - Μαρτυρία "καταπέλτης" για την 33χρονη

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι έρευνες για την υπόθεση της Πάτρας, την ίδια στιγμή πως οι αρμόδιοι επισημαίνουν πως βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στην λύση του μυστηρίου. Το πρωί της Δευτέρας 28/3, το Πρωινό πρόβαλλε ένα αποκλειστικό βίντεο με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, το οποίο «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι μαρτυρίες είναι ήδη πολλές και ήρθε να προστεθεί άλλη μία από πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος της οικογένειας, το οποίο μίλησε στην εκπομπή, Το Πρωινό και ανέφερε ότι η Ρούλα ήταν καλή μάνα αλλά ήταν αγενής και προκαλούσε ίντριγκες και εντάσεις με τον κόσμο.

Στη συνέχεια αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της, αφήνοντας άφωνους παρουσιαστές και τηλεθεατές.

Μόλις τελείωσε το βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε πως επικοινώνησαν με συνεργάτη τους, ο Μάνος και διέψευσε τα λεγόμενα της εν λόγω κυρίας.