Τραγωδία Πάτρα: «Φώναζε, χτυπιότανε...» - Η γειτόνισσα του ζευγαριού ''σπάει'' τη σιωπή της για τη μάνα

«Την περασμένη εβδομάδα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: «Φώναζε, χτυπιότανε...» - Η γειτόνισσα του ζευγαριού ''σπάει'' τη σιωπή της για τη μάνα

Η υπόθεση της υπόθεση της Πάτρας με τα 3 νεκρά παιδιά φαίνεται να ενισχύεται διαρκώς τόσο από τις αποκαλύψεις που φέρνουν στο φως πρόσωπα από το οικείο περιβάλλον αλλά φυσικά και από την έρευνα των ρεπόρτερ.

Οι δηλώσεις της γειτόνισσας του ζευγαριού στο T-Live έρχονται να επιβεβαιώσουν πως η μητέρα δεν έχει επαφή με τον έξω κόσμο. Πιο αναλυτικά περιέγραψε με την πλάτη στραμμένη στην κάμερα, πως το ζευγάρι είναι σε διάσταση και πως περιμένουν να βγει το τελικό πόρισμα για να ηρεμήσουν.

Οι δηλώσεις γειτόνισσας του ζευγαριού με τα 3 νεκρά παιδιά στην Πάτρα

«Τους έχω δει μέσα στο σπίτι να παίζουν με τα παιδιά τους. Έβλεπα δύο πρόσχαρα παιδιά, όπως και την μπέμπα. Ήταν καλοί γονείς. Όταν πέθανε η Μαλένα κρατούσαν τη μάνα μην πέσει μέσα στον τάφο, φώναζε, χτυπιότανε, τα ματάκια του Μάνου δεν είχαν σταματήσει να κλαίνε και να έχουν Τζωρτζίνα σε φιλική οικογένεια για να μην βιώσει όλο αυτό με το πένθος», είπε η γειτόνισσα η οποία δήλωσε πως η Ρούλα και ο Μάνος ήταν δύο καλοί γονείς.

Βλέπω δύο γονείς οι οποίοι αγωνιούν και περιμένουν με λαχτάρα να βγουν τα αποτελέσματα για να λάμψει η αλήθεια. Ξέρω ότι ο Μάνος μένει στο πατρικό του, είναι σε διάσταση με τη Ρούλα, αλλά ξέρω ότι τηλεφωνιούνται καθημερινά. Την περασμένη εβδομάδα ξέρω ότι βρέθηκαν στο σπίτι με τη Ρούλα, είδα τη μηχανή του. Έχω δει τη μητέρα του Μάνου στο σπίτι της Ρούλας.

Θυμάμαι δύο χαμογελαστά παιδιά, δυο αγγέλους να χαμογελούν συνέχεια. Ήταν μέσα στην τρελή χαρά, όλο ζωντάνια, δεν είδα ποτέ να κοιτάξουν με φόβο κανέναν, όχι μόνο τους γονείς τους, αλλά κανέναν…

Για τον θάνατο της Μαλένας πιστεύανε ότι ήταν από τη χημειοθεραπεία γιατί δεν πρόλαβε να κλείσει 24 ώρες, ενώ ξέρω ότι θα ακολουθούσε μια σειρά από εννέα χημειοθεραπείες. Ήμουν μπροστά όταν έφυγε η μπέμπα (Ίριδα) από ένα σπάνιο σύνδρομο, καρδιολογικό.

Η Ρούλα δεν βγαίνει έξω μόνη της, κάθεται όλη μέρα στο σπίτι. Έχει τις φωτογραφίες των παιδιών της και κλαίει στο σπίτι. Περιμένει να τελειώσει όλη αυτή η υπόθεση για να ηρεμίσουν οι ψυχές των παιδιών τους, αλλά να ηρεμίσουν και οι ίδιοι».

«Υπάρχει ένας φυσικός αυτουργός και...» - Νέες "βόμβες" Θανάση Κατερινόπουλου

Κρίσιμη θεωρείται η εβδομάδα που έρχεται για το θρίλερ στην υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 9χρονης ολοκληρώνεται και δίνει απάντηση στον γρίφο.

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, παρέθεσε συγκροτημένα όλες τις έως τώρα γνωστές πληροφορίες που υπάρχουν για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, οδηγούμενος στο συμπέρασμα ότι «μιλάμε ξεκάθαρα για τρεις εγκληματικές ενέργειες», στις οποίες «υπάρχει ένας φυσικός αυτουργός και αυτοί που γνώριζαν…».

Εκτιμά ότι η αστυνομία... διαβάστε εδώ την συνέχεια!