Πάτρα: Παρέμβαση της Τατιάνας Στεφανίδου - «Η αστυνομία προσπαθούσε να...»

«Γνωρίζαμε πολλά πράγματα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάτρα: Παρέμβαση της Τατιάνας Στεφανίδου - «Η αστυνομία προσπαθούσε να...»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA μίλησε το βράδυ της Τετάρτης (30/3) η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής για την εμπλοκή της Ρούλας Πισπιρίγκου στον θάνατο της κόρης της (δείτε εδώ πώς περνάει το βράδυ της στη ΓΑΔΑ).

Η τοποθέτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για την Πάτρα

«Γνωρίζαμε πολλά πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα φαίνεται να παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος στις 5.30 το απόγευμα. Ένα τζιπ με μαύρα φιμέ τζάμια σταμάτησε έξω από το σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου, ένα σπίτι που δεν ανήκει στην οικογένεια.

Ένα σπίτι που ανήκει σε μία γυναίκα άτεκνη που έφυγε από τη ζωή, και με την οποία είχαν από ό,τι φαίνεται με την κα Πισπιρίγκου κάποιου είδους διενέξεις. Από εδώ και πέρα ενδεχομένως να ερευνηθεί. Επιβιβάστηκε η κα Πισπιρίγκου στο αυτοκίνητο μαζί με τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες πρώτα στη ΓΑΔΑ και μετά στην Εισαγγελία.

Ένας γιατρός από την Πάτρα, ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος που λατρεύει τα παιδιά και εργάζεται στη ΜΕΘ μεγάλου νοσοκομείου είχε αρχίσει πολύ νωρίς να υποψιάζεται τη γυναίκα αυτή. Ο άνθρωπος αυτός έκανε τα πάντα, πήρε τηλέφωνο μέχρι και το Χαμόγελο του παιδιού. Έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι. Η αστυνομία προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα να βρει στοιχεία για να δέσει την υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Και τα άλλα δύο παιδιά έφυγαν από τα χέρια της»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, με αφορμή τη σύλληψη της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία, υποστήριξε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί κατηγορούμενη σύντομη και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

Μάλιστα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος ήταν ένα από τα πρόσωπα που αποθεώθηκαν από το Twitter για τα όσα είχε πει για την υπόθεση της Πάτρας.

«Φτάσαμε στην αρχή του τέλους της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία αλλά μόνο για την Τζωρτζίνα, έχουμε και τα άλλα δύο παιδιά τα οποία «έφυγαν» από τα χέρια της μητέρας τους.

Αυτό που με έκανε από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξω ότι ήταν έγκλημα, είναι αρχικά ότι έχω εξασκηθεί στη γλώσσα του σώματος και οι εμφανίσεις αυτής της κυρίας έδειξαν ότι είναι ένοχη. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, όλοι οι θάνατοι των παιδιών έγιναν Σάββατο προς Κυριακή.

Επίσης, όταν στην πορεία οι ιατροί απάντησαν ότι δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα ήταν πλέον βέβαιο για εμένα, και μπορεί να είχα μία επιφύλαξη όμως τις τελευταίες ημέρες και με τα καινούρια στοιχεία σιγουρεύτηκα», είπε χαρακτηριστικά.